Beste colocatie providers van 2019

Beste colocatie aanbieder

De rustige maar stevige netwerk provider
Goede nationale connectiviteit
Het goede nieuws is dat er een breed scala van opties. Er zijn een heleboel van datacenters beschikbaar, met goede netwerken in de VS, en de industrie is zeer concurrerend. Dat betekent dat prijzen hebben de neiging om zeer betaalbare volgens uw behoeften. Alle aanbieders moeten kunnen bieden verschillende maten kast die bij u past, plus verschillende power-configuraties al naar gelang de behoefte, op de top van standaard beveiliging en redundantie van maatregelen in het datacenter zelf te beschermen client hardware en zorg ervoor dat het wordt uitgevoerd, zelfs in het geval van een stroomstoring.
De vraag welke werking te halen lijkt misschien overweldigend, dus hier zullen we een aantal van de beste in de industrie. Sommige van deze colocatie diensten zijn rechtstreeks afkomstig van het data center, maar anderen zijn bedrijven die lease-kasten van hen, terwijl het aanbieden van extra ondersteuning voor de toegevoegde waarde.
Image credit: Equinix

1. Equinix

Het bedrijf biedt ook een zeer complete set van colocatie diensten, met inbegrip van het migreren van uw server op een andere locatie, in rek monteren van apparatuur voor u, het beheer van systemen of het leveren 24/7 support.