Liverpool vs Ajax live stream: hoe kijken vanavond Premier League voetbal 2019 online vanaf elke locatie

Je kunt niet echt nee te zeggen tegen een Merseyside derby – het is een andere grote Premier League wedstrijd op Amazon Prime Video en we hebben de volledige details hieronder op hoe te om het spel te bekijken voor met onze Liverpool vs Ajax live stream gids – geen kwestie waar in de wereld je ook bent.

Met Man City ‘ s challenge veranderd is in de afgelopen weken, Liverpool lijken te worden waltzing om een langverwachte, eerste Premier League-titel. Niettemin, er is niets zoals een derby tegen luidruchtige buren te verstoren een goede run. Everton is enorm teleurstellend seizoen tot dusver heeft de baas Marco Silva van de baan in twijfel, maar een tegen-de-odds winnen op Anfield vanavond tegen hun Merseyside rivalen konden de Toffees raad van bestuur en de gelovigen weer op de kant.

Liverpool vs Ajax live stream – waar en wanneer

Vanavond in het spel vindt plaats op Anfield, met een kick-off op 8.15 uur GMT in het verenigd koninkrijk, 3.15 pm ET, 12.15 uur PT in de VS, en 7.15 uur) AEDT op donderdag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under.