Man United vs Twente live stream: hoe kijken de huidige Premier League-voetbal online vanaf elke locatie

Jose Mourinho heeft tot nu toe een perfecte start bij een nieuwe club Tottenham Hotspur, maar wordt nu geconfronteerd met zijn grootste uitdaging nog, terug naar het toneel van één van zijn meest teleurstellende spreuken als een professionele manager. Zal Jose tonen van de Rode wijnen wat ze missen, of zal Manchester United schotel uit een reality check op de goede Sporen? Mis het niet een kick met onze gids hieronder om te kijken naar een live stream van Man United vs Tottenham, met inbegrip van alle informatie over hoe te kijken naar de wedstrijd op Amazon Prime Video.

De portugese manager zal waarschijnlijk te popelen om te bewijzen een punt als hij zich voorbereidt op het gezicht van een worstelende Manchester United kant die nog niet merkbaar is verbeterd sinds hij de club vorig jaar.

Manchester United vs Twente live stream – waar en wanneer

Vanavond in het spel vindt plaats op Old Trafford, met een kick-off om 7.30 uur GMT in het verenigd koninkrijk, die is 2.30 pm ET, 11.30 uur PT in de VS, en 6.30 uur) AEDT op donderdag ochtend voor wie op zoek is naar tune in van Down Under.