Motorola Een Hyper komt met 64MP de camera aan de achterkant en de pop-up selfie snapper

De laatste vermelding in de Motorola Één serie is al aangekondigd en het is misschien wel het meest spannend toch, als de telefoon – ook wel de Motorola Een Hyper – heeft zowel een 64MP achterzijde en een 32MP pop-up-front-facing camera.
De grootste aanwijzing dat dit niet een bijzonder high-end telefoon – ondanks enkele specs – is dat het is bekleed met plastic, maar het heeft tenminste de sport een waterafstotende ontwerp. Er is ook een waarschuwingslampje op de rug.
De batterij is het vermelden waard, omdat het zowel een respectabele capaciteit van 4000 mAh, en ondersteunt ook 45W ‘Hyper Opladen’. Dat is blijkbaar snel genoeg om u 75% van een volledig opladen in slechts 30 minuten.
(Image credit: Motorola)Voor Hyper
Andere specs en functies omvatten een secundaire 8MP wide-angle lens op de achterzijde, een mid-range Snapdragon 675 chipset, 4GB RAM, 128GB aan opslag, een microSD card slot, Android-10, en een vingerafdruk scanner.

Beide lenzen zijn ontworpen om goed te presteren bij weinig licht, en zij zijn niet de enige hoogtepunten van de Motorola Een Hyper, als het heeft ook een 6,5-inch met een 1080 x 2340 LCD-scherm met 395 pixels per inch. En dankzij het gebruik van een pop-up selfie camera krijg je een bijna all-scherm aan de voorkant.
Dat zet het ongeveer in lijn met de Motorola Één Visie in termen van prijs, het inperken van de Motorola Eén Zoom, maar meer kost dan de Motorola Een Macro of Motorola Één Actie.
Als je van het geluid van de Motorola Een Hyper, je kan het afhalen van vandaag in de VS en vanaf medio December in het verenigd koninkrijk, voor 9.99/£269.99 (ongeveer AU5).