Pre-order de Baby Yoda Funko Pop voor slechts € 8 vandaag

Het is al circuleren op het internet, omdat het verscheen voor het eerst op onze schermen in De Mandalorianen u kunt nu pre-order van de baby Yoda Funko Pop voor slechts bij Walmart. Dat klopt, en binnenkort u zult in staat zijn om te kijken naar die schattige oogjes wanneer je maar wilt – in het echte leven!
Funko POP! Star Wars: The Mandalorian – Het Kind | .78 bij Walmart
Dit is een heel pakket van schattige mind-bending macht. Voor slechts € 8 u veilig kan slapen in de wetenschap dat iedere dag je net dat beetje dichter bij het hebben van uw eigen baby Yoda. Pre-orders voor deze kleinere versie van de Funko Pop figuur zijn nu open, maar de dingen gaan aan de slag te gaan snel dus het grijpen van jou, terwijl je kunt.
Bekijk De Deal
Maar het is niet werkelijk baby Yoda, het internet heeft implodeerde na deze kleine alien begon een blik in onze zielen met die grote zwarte ogen, op De Mandalorian. De Disney Plus toon heeft bestormden zijn weg naar meme cultuur en weer terug, met de voor de hand liggende resultaten van deze baby Yoda Funko Pop op weg naar de winkelrekken in Mei 2020.
Funko POP! Star Wars: The Mandalorian – 10″ Het Kind | .96 bij Walmart
Deze Super-Sized Pop’, vul uw bureau met Mandalorian adorableness. Je krijgt de grotere versie van de afbeelding hier, maar de uitgaven aanzienlijk meer te krijgen. Die zei: je kunt nooit te veel baby Yoda in je leven. Deze pre-orders van start te snel vol, dus zorg dat je die van jou snel.
Bekijk De Deal

Pre-order jouw Baby Yoda Funko Pop vandaag

Nog steeds niet gezien De Mandalorian? Waar ben je geweest? Je hebt in te halen en snel, maar gelukkig hebben we de nieuwste Disney Plus nieuws en de prijzen die je ooit zou kunnen nodig hebben. U kunt zelfs aan de slag nu met een gratis proefperiode.
Als u niet zo lang kunt wachten, kunt u uw eerste stappen in een nieuwe wereld van schattigheid gewoon door te pre-orderen van de baby Yoda Funko Pop vandaag voor . Dat is de prijs van de kleinere versie, maar u kunt ook pick-up een 10″ figuur voor .96.

Nog steeds nodig om te beginnen met De Mandalorian? Meedoen met de Disney Plus-abonnement informatie die u nodig hebt om te springen direct in de actie. Of, gewoon terug te gaan naar de wortels en bekijk alle Star Wars films om zich voor te bereiden voor de grote dag u het uitpakken van uw eigen baby Yoda.