Qualcomm ‘ s nieuwe sensor kun je je telefoon scannen twee vingerafdrukken in een keer

Het bedrijf onthulde 3D Sonic Max, de tweede generatie van de in-display-fingerprint sensor, op de Snapdragon-Top in Hawaii, het markeren van de grootte en uitkeringen de nieuwe tool kunnen brengen.
Qualcomm heeft de wraps uit de next-generatie vingerafdruk scanner als het lijkt te maken smartphones veiliger dan ooit.
De nieuwe scanner, die moeten nu worden weergegeven in smartphones volgend jaar, beoogt een belangrijke stap vooruit in biometrische technologie, niet in het minst in staat om te scannen twee vingerafdruk tegelijk voor extra beveiliging.
(Image credit: Qualcomm)Scanner
Dat komt omdat 3D Sonic Max is 17 keer groter dan de eerste generatie sensor, die debuteerde in de Samsung Galaxy S10, het meten van 20mm x 30mm versus de 4mm x 9mm in de oudere hardware.
Dat bepaalde sensor bekendheid omwille van verschillende problemen, waaronder een lek dat betekende dat gebruikers met een goedkope screen protector in staat waren om te ontgrendelen een apparaat met behulp van iedereen vingerafdrukken.
Deze grotere bouwen, zal het ook makkelijker maken om een vingerafdruk te scannen, een nachtmerrie voor veel smartphone gebruikers worstelen om te ontgrendelen hun apparaat op de verhuizing, alsmede het versnellen van verificatie een kwestie van milliseconden.
Qualcomm zegt de nieuwe scanner is in staat om een veel duidelijker vingerafdruk beeld dan de oudere generatie sensor, waardoor hij een veel grotere beveiliging voor mobiele gebruikers.
Er is nog geen nieuws over wat apparaten worden geleverd met de nieuwe 3D Sonic Max, maar de service wordt geleverd met Qualcomm ‘ s onlangs aangekondigde Snapdragon 865 chipset, die is ingesteld om de meeste van de toonaangevende Android-apparaten uitgebracht in 2020.