Deze privacy-vriendelijke medewerker monitoring software heeft uw werknemers kopen op de bescherming van de gegevens

Data-inbreuken, zowel intern als extern, zijn op de stijging, met geen teken van stoppen. Van de duizend ondervraagde bedrijven, de helft hebben ervaren overtredingen, meestal in de laatste drie jaar, en negen van de tien overtredingen optreden niet is te wijten aan interne misdrijven of overtredingen inzake de bescherming van gegevens van bedrijven, maar veeleer te wijten aan de werknemer fouten geven van slechte acteurs in access.

Dus in plaats van zich te richten op het beveiligen van uw netwerk tegen externe aanvallen, bedrijven nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen hun eigen onoplettendheid van de medewerkers. Terwijl het opleiden en trainen van medewerkers over de mogelijke gevaren is een goede eerste stap, het kan alleen zo ver gaan. U moet een meer complete oplossing. Helaas, de meest effectieve oplossingen, zoals de controle van de werknemer software kan worden gezien door medewerkers als het schenden van hun privacy rechten. Deze software track medewerkers’ mogelijk verdachte of misleide activiteit; de hoogte security teams direct als een vermoedelijke overtreding heeft plaatsgevonden; en geef die teams de mogelijkheid om direct over te nemen van elk werkstation en snijd de potentiële verlies van gegevens. Plus, de beste software-oplossingen analyseren van het gedrag van de gebruikers en te voorspellen bedreigingen van binnenuit. De software kan zelfs automatisch handelen te blokkeren gevaarlijke activiteit die kan leiden tot een schending van de beveiliging. In de meeste gevallen kunt u stap voor stap in het de-escaleren van problemen voordat ze een werkelijke bedreiging van de veiligheid.

Voor de meeste employee monitoring software bedrijven, dit is een oplossing die overal, met elke medewerker behandeld als een even potentiële dreiging en weinig aandacht wordt gegeven aan het behoud van privacy. Maar de industrie-leidende security service Teramind moedigt haar klanten aan te schuwen dit ons-versus-zij-mentaliteit en transparant beschermen van uw werknemers tegen hun ergste driften, terwijl ook de bescherming van hun privacy van hun eigen fouten.

The Teramind dashboard: customers can create their own dashboard from a selection of dozens of widgets, based on their priorities or areas of particular concern.

De Teramind dashboard: klanten kunnen hun eigen dashboard uit een selectie van tientallen widgets, gebaseerd op hun prioriteiten of gebieden van bijzonder belang. (Image credit: Teramind)

Teramind is een ISO2001:2013-gecertificeerd bedrijf dat is gericht op de aanpassing van zijn producten aan wettelijke normen, zoals CCPA, GDPR en HIPAA. En kreeg bijval van verschillende tech sites voor de effectiviteit van haar diensten, met inbegrip van TechRadar.