Walmart Cyber maandag verkoop blijft: hier zijn de 10 beste deals nog beschikbaar

Walmart ‘ s top koopjes zijn onder andere een functie-rijke LG 60-inch 4K-Smart-TV te koop voor 8, de Xbox One S Alle Digitale Editie bundel te koop voor 189 dollar, en de populaire Instant Pot Duo 6 te koop voor slechts . Je vindt er ook kortingen op de best verkochte stofzuigers zoals Dyson V7 draadloze koop voor 9 en de iRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger tot een record lage prijs van 7.
Instant Pot DUO60 6 Qt Snelkookpan: .95 in Walmart
Walmart Cyber Week shoppers kunnen bespaar 50% op de best-selling Instant Pot DUO60. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien voor de pressure cook zou een perfect cadeau voor iedereen op uw lijst.
Bekijk De DealiRobot Roomba 670 Robot Stofzuiger: 9.99 7 bij Walmart
Altijd een bestseller tijdens de feestdagen, Walmart heeft de iRobot Roomba 670 koop voor 7. Dat is een 0+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de Alexa-enabled vacuüm.
Bekijk De Deal

Hoewel Black Friday en Cyber maandag zou officieel voorbij zijn, u kunt nog steeds fantastische aanbiedingen van de best verkopende items bij Walmart. De retailgigant heeft zopas haar Cyber Week te koop, waaronder de enorme kortingen op de Tv ‘ s, laptops, huishoudelijke apparaten, speelgoed en meer. Om u te helpen bij het vinden van de top aanbiedingen, we hebben afgerond tot de beste Cyber maandag aanbiedingen die zijn nog steeds beschikbaar.
LG 60-inch 4K UHD LED Smart TV 9.99 8 bij Walmart
Deze deal zal snel gaan! U kunt haken de LG 60-inch 4K-TELEVISIE te koop bij de Walmart voor slechts € 398. De UHD-TV-functies ThinQ AI-technologie en heeft de Google-Assistent ingebouwd, zodat u kunt uw TV en andere slimme apparaten volledig hands-free.
Bekijk De Deal
TechRadar is het wassen van elke retailer en afgeronde up van al de top-deals die zijn nog steeds beschikbaar, en we hebben al de beste Cyber maandag aanbiedingen in een makkelijk te navigeren artikel om u te helpen bij het vinden van de koopjes die u zoekt.
Hover-1 Pioneer Elektrische Opvouwbare Scooter: 8 8 bij Walmart
Zeker een populair geschenk van dit jaar, de Hover-1 elektrische scooter is te koop voor slechts 8 tijdens Walmart Cyber Week te koop. De elektrische opvouwbare scooter cruise tot 16 km bij een maximale snelheid van 14 km / h!
Bekijk De Deal
Dyson V7 Motorhead kabel-Vrije Vacuüm: 9 9 bij Walmart
De krachtige Dyson V7 krijgt een 0 prijs knippen bij Walmart. Het snoer-gratis stofzuiger beschikt over een V7 motorhead om diep te reinigen van tapijten en harde vloeren en is voorzien van een handige hand-held vac.
 Bekijk De Deal
Google Home Mini: bij Walmart
De best verkochte Google Startpagina Mini is te koop voor bij Walmart. Een grote kous stuffer cadeau idee, voor slechts de compacte smart speaker kunt het nieuws, vragen te beantwoorden, speel muziek af, en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal
Shop meer van Walmart beste Cyber Week kortingen hieronder, en in gedachten te houden deze aanbiedingen zijn einde snel, dus je zult moeten om te profiteren van deze geweldige aanbiedingen, terwijl je kunt.
Keurig K-Compacte Single-Serve Koffiezetapparaat: bij Walmart
Een geweldige Kerst cadeau idee, de Keurig K-compact is te koop voor slechts . De sing-sever-theevoorzieningen kunt brouwen een kopje joe in minder dan een minuut en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
Bekijk De Deal
Samsung 43-inch 4K Ultra HD Smart TV: 9.99 8 bij Walmart
Als u op zoek bent naar een kleinere grootte van het scherm, kunt u de Samsung 43-inch 4K-TV te koop voor 8. De Ultra HD-TV heeft smart de mogelijkheden en de Universele Gids brengt uw favoriete content in één eenvoudig te bladeren door het menu.
Bekijk De Deal
Lenovo Ideapad S340 15,6-inch Laptop van 9 9 in Walmart
U kunt de Lenovo Ideapad te koop voor 9 bij Walmart. De lichtgewicht laptop beschikt over een 8ste Generatie Intel Core i3-8145U Dual-Core Processor, 8 gb RAM, 128 gb opslag en biedt een acht uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Xbox One S Alle Digitale Editie | 3x spel codes | 9.99 9 bij Walmart
Als u niet wilt dat de moeite van een fysieke collectie, deze Digitale Editie is de beste Xbox Een deal voor je. U ontvangt ook spel-codes voor Minecraft en de Zee van Dieven in deze bundel, met een aantal Fortnite DLC gegooid voor een goede maatregel.
Bekijk De Deal