Wat is Infrastructure-as-a-Service? Alles wat u moet weten

Niet elk bedrijf heeft een uitgebreide IT-systemen. Dit kan betrekking hebben op een data center met zakelijke servers, netwerk-switches en-apparatuur, opslag — en de gerelateerde IT service management personeel nodig om het te draaien. Maar met de opkomst van cloud computing voor de opslag en web-based software, het concept van het uitbesteden van de rekenkracht zelf naar de cloud werd levensvatbaar is.

Bekend als Infrastructure-as-a-Service (of IaaS), het idee is om te bewegen de meeste van de complexiteit van HET betrekken van servers, storage en networking en zet die uit de wolk, waar het wordt beheerd door een derde partij. In essentie, IaaS geeft u toegang tot een datacenter in de cloud, maar er zijn enkele belangrijke dingen om te weten over hoe dit werkt.

Geschiedenis als IaaS