Amazon te koop: bespaar op de alle-nieuwe Knipperen XT2 Beveiliging-Camera en krijg een gratis Echo-Stip

Het Knipperen XT2 camera geplaatst kan worden binnen of buiten voor de totale veiligheid van het huis en zelfs ‘ s nachts werkt dankzij de infrarood HD night vision. De draadloze beveiliging camera is batterij aangedreven en voorzien van een paar AA-batterijen bieden een twee-jaar levensduur van de batterij. In tegenstelling tot de vorige versie, het Knipperen XT2 nu heeft aanpasbare motion detectie, twee-weg audio en live HD-weergave opnemen. De slimme camera werkt ook met Amazon Alexa voice control en heeft een compatibele app die waarschuwt u wanneer er beweging wordt gedetecteerd.U vindt meer home security sales met de beste goedkope home security camera van de aanbiedingen die op dit moment beschikbaar zijn.Shop meer aanbiedingen bij onze roundup van de beste Cyber maandag aanbiedingen verlengd.

Het Knipperen XT2 werkt met Amazon Alexa en waarschuwingen sturen aan Echo-Apparaten zodat u kunt horen en spreken bezoekers volledig hands-free. Een 3e generatie Echo-Stip gewoonlijk verkoopt voor .99 op zijn eigen (momenteel te koop voor .99), dus deze bundel gaan, je bespaart op de security camera met een gezamenlijke besparing van € 120 als u het Echo-Stip.

Als je geïnteresseerd bent in een multi-camera of een enkele camera kit, Amazon heeft ook het één, drie en vijf Knipperen XT2 camera kits te koop. De hieronder camera deals ook een gratis Echo-Stip met de aankoop.
Beveilig uw woning en bespaar geld met deze ongelooflijke gebundeld deal van Amazon. De winkelformule is het aanbieden van de twee camera Knippert XT2 security kit te koop voor 4.99 en voorzien van een gratis Echo-StipBlink XT2 Outdoor/Indoor Smart Security met Twee Camera Kit 9.98 4.99 bij Amazon
De alle-nieuwe Knipperen XT2 smart security camera krijgt een korting bij Amazon. De buiten – /binnen-beveiliging-camera met geavanceerde bewegingsdetectie, twee-weg audio, en werkt met Alexa.
Bekijk De Deal