Beste externe harde schijven voor Mac ‘ s in 2020

Capaciteit: 4TB | Interface: USB-C
Als u een fotograaf bent, de maker of ontwerper, je zult het nodig hebben van een grotere harde schijf in een mum van tijd. Er is veel te graag over Mac ‘ s, iMacs en MacBooks, ze zijn ook lastig als u handmatig wilt upgraden, wat betekent dat als u opraken van de ruimte, het is niet al te makkelijk te openen en schakelen van uw oude harde schijf voor een nieuwe. Een externe harde schijf is gewoon de beste en meest betaalbare manier om uw opslag probleem.
Daarnaast is de draagbaarheid van een externe harde schijf betekent dat u kunt meenemen en aansluiten op een ander apparaat voor instant file-swapping – handig als u wisselen tussen Pc ‘s en Mac’ s regelmatig. Zo verzamelden we de beste externe harde schijven voor Mac ‘ s in 2019. Deze lijst dient u helpen kiezen van de beste drive voor uw behoeften.
Western Digital My Passport
Western Digital My Passport biedt een goede balans tussen snelheid, capaciteit en prijs.1. Western Digital 4TB My Passport externe harde schijf Een briljante externe harde schijf voor Mac of PC Capaciteit: 4TB | Interface: USB 3.0 Grote capaciteit
Goede data overdracht snelheden
WD back-up software is basic
Dit is de nieuwste generatie van de Western Digital My Passport externe harde schijven komt in capaciteiten van 1 tb tot 4TB, en beschikt over cloud storage en 256-AES-encryptie, samen met de WD ‘ s eigen back-up software. Terwijl overdracht snelheden zijn niet de snelste, vanwege de USB 3.0 aansluiting biedt een goede balans tussen snelheid, capaciteit en prijs.
Buffalo MiniStation Thunderbolt
Buffalo MiniStation Thunderbolt-de prijs laag houdt.2. Buffalo MiniStation Thunderbolt externe harde schijf Een briljante Thunderbolt externe harde schijf Capaciteit: 1TB, 2TB | Interface: Thunderbolt, USB 3.0 Lage prijs in vergelijking met andere Thunderbolt-schijven
Mac-geformatteerde
Geen SSD
Als u gebruik wilt maken van je Mac met Thunderbolt-poort, dan is dit een geweldige optie, omdat je dan twee keer de snelheid van standaard USB 3.0-schijven. Het maakt nog steeds gebruik van een traditionele harde schijf, in plaats van een SSD, en terwijl dit betekent snelheden zijn niet helemaal zo snel als mogelijk is, ten minste de prijs laag houdt, terwijl het aanbieden van grote capaciteiten. Er is ook een USB 3.0-poort voor het aansluiten van computers die niet beschikken over een Thunderbolt-poort.
G-Technology G-Drive USB 3.0
G-Technology G-Drive USB 3.0 beschermt uw gegevens tegen schokken en druppels.3. G-Technology G-Drive USB 3.0 4 TB-externe harde schijf Slank en stijlvol Capaciteit: 4TB | Interface: USB 2.0, USB 3.0, eSATA, FireWire Slank ontwerp
Robuust
Kan het zijn!
Dit is één van de snelste hoge capaciteit van de harde schijven die je kunt aansluiten op je Mac, met een enorme 4TB opslag ruimte die ritsen langs zijn USB 3.0, eSATA-of FireWire-aansluiting. De volledig aluminium behuizing geeft de schijf een premium look en feel, terwijl ook de bescherming van uw gegevens tegen stoten en vallen, en het houden van de drive koel tijdens het gebruik.
Samsung T3 SSD
Samsung T3 SSD is een super-snelle externe hard drive voor uw Mac.4. Samsung SSD T3 Snelle en grote Capaciteit: 1TB | Interface: USB 3.1 Zeer goede prestaties
Zeer hoge capaciteit
Duur Als je echt wilt een super-snelle externe harde schijf voor je Mac, dan is de Samsung T3 SSD is makkelijk een van de beste. Als het gebruik van een solid state drive, de lees-en schrijfsnelheden van deze schijf is veel sneller dan externe harde schijven die gebruik maken van traditionele harde schijven. Het betekent dat de prijs hoger, maar als de overdracht snelheid is de belangrijkste overweging bij het zoeken naar de beste externe harde schijf voor je Mac, dan is de drive om te gaan voor. Buffalo MiniStation Extreme NFC
Buffalo MiniStation Extreme NFC wordt geleverd met een stevige behuizing.

5. Buffalo MiniStation Extreme NFC-externe harde schijf

Het is duur voor een externe harde schijf, begrijp ons niet verkeerd, vooral als je in de markt voor de top-end 4TB optie. Aan de andere kant, dit is een harde schijf die kan in theorie output snelheden tot 5 gbit / s, als het niet wordt gehinderd door de beperkingen van de SMR (Kiezelstranden Magnetic Recording-technologie). Met MacBooks komen met USB Type-C-verbindingen, dit is een uitstekend en stijlvol – externe harde schijf die maakt de meeste van deze snelle nieuwe haven.
 

Draadloze beveiliging NFC-beveiliging
Robuust ontwerp
Niet de snelste schijf
Met de compatibiliteit voor zowel Mac-als Windows-computers, de Buffalo MiniStation Extreme NFC is zeer flexibel en is voorzien van een robuuste behuizing die is stof-en waterbestendig, samen met een ingebouwde USB 3.0-kabel. Niet alleen worden uw gegevens bewaard beschermd tegen stoten en vallen met de ruige shell, maar het is ook de 256-bits AES-beveiliging functies en NFC (Near Field Communication) – kenmerken. Dit is een grote externe hard drive voor uw Mac als u zich zorgen maakt over het houden van uw gegevens en veilig. Western Digital My Passport Ultra
Western Digital My Passport Ultra kenmerken van cloud-opslag, 256-AES-encryptie.
6. Western Digital My Passport Ultra externe harde schijf Wordt geleverd met Encryptie en een lange garantie Capaciteit: 4TB | Interface: USB 3.0 Grote capaciteit
Type-C aansluiting
Suite van toepassingen
Gemiddelde prestaties
De nieuwste generatie van de Western Digital My Passport Ultra reeks van externe harde schijven is geland, komt in maten van 1 tb tot 4 TB. Het beschikt over cloud storage en 256-AES-encryptie, samen met WD-software suite.
Het is een goede performer als het gaat om data-overdracht snelheden, maar komt niet in de buurt van de top van het klassement. Het is niet verwonderlijk dat het niet bereiken van de top snelheid van de ssd-externe schijven, maar ook voor externe harde schijven gebaseerd op de traditionele harde Schijven, dit is de drive om te overwegen. LaCie Porsche Design Mobile Drive 4TB
LaCie Porsche Design Mobile Drive 4 TB

7. LaCie Porsche Design Mobile Drive 4 TB

Draadloze beveiliging Fysieke beveiliging
Robuust ontwerp
Duur
Als u zich zorgen maakt over mensen toegang krijgen tot je gegevens als uw externe harde schijf wordt gestolen, dan zul je, zoals de iStorage rijden. Als iemand probeert om te knoeien met uw iStorage rijden, kunt u zelf desturct. Wat meer is, de data is versleuteld met het 256-bit AES-protocol, met meerdere vormen van bescherming in plaats van te zorgen voor de bad guys don ‘ t get in, ongeacht hoe hardnekkig. Als u bedenkt dat extra beveiliging, de prijzen zullen niet schrikken van je weg. Het is meer prijzig dan de andere schijven van de capaciteit, maar de extra zekerheid die het biedt, zal ook de moeite waard voor veel mensen.
Wat u moet weten over Black Friday 2019 Black Friday en Cyber maandag misschien een beetje ver weg, maar dat betekent niet dat je moet niet beginnen te denken. We gaan het zien van aanbiedingen pop-up zelfs eerder dit jaar, en gelukkig is onze prijs vergelijking tool ervoor dat je in de loop. En, natuurlijk, als Zwarte vrijdag hits, zorg ervoor dat u een oogje houden op alle Black Friday advertenties.