De Echo-Stip Philips Hue deal bundel weer op voorraad is bij Amazon nu

3e generatie Echo-Stip | .99 .99 bij Amazon
Als je net na de goedkoopste prijs mogelijk aan een nieuwe smart speaker, Echo-Stip deal past gewoon prima. U bespaart meer dan je uitgaven hier, dat is altijd het teken van een geweldige deal.
Bekijk De Deal
Dit Echo-Stip-en-Philips Hue deal is gebonden om snel te gaan – we moeten weten, we zagen voorraad slinken snel over het weekend. Dus, als u van plan bent op het kickstarting uw smart home dit seizoen wil je grijpen dit sparen, terwijl u kunt. Je bent meestal op zoek naar een veel hoger prijskaartje te krijgen met de Philips Hue in op de deal.
Je bent in wezen het betalen van £17 voor elk van de items in deze bundel, waardoor dit veruit de goedkoopste die we ooit hebben gezien dat ze gaan voor. De Echo-Stip zelf is meestal .99, waardoor dit een uitstekende besparing net op tijd voor de feestdagen.
U bent aan de standaard van de derde generatie Echo-Stip iedereen weet houdt, met alle Alexa smart speaker goedheid. Maar wat is een smart home zonder gloeilampen? Twee Philips Hue-lampen zijn ook inbegrepen in deze deal. Wat meer is, deze bijzondere A19 lampen niet nodig een hub te werken, wat betekent dat je niet om uit te shell voor die dure smart home hersenen om te genieten van voice-gestuurde verlichting. Ze verwijzen direct naar Alexa via Bluetooth, waardoor je met een stress-vrije en een betrouwbare verbinding.

Amazon Echo-Stip-en-Philips Hue deals weer op voorraad is

Nog op zoek naar een Echo-Stip deal? Hoe zit het met de Philips Hue deal? Wat als Amazon kan je beide, voor minder dan de normale ADVIESPRIJS van een door zichzelf. Dat is precies wat ons geraakt over de Black Friday weekend, een fantastische derde generatie Echo-Stip deal met twee Philips Hue slimme bollen gegooid voor slechts … totdat het al snel uitverkocht. Dankzij Amazon ‘s 12 Dagen van promotie Aanbiedingen echter, iedereen’ s favoriete smart home starter is terug.
Nog steeds aan het winkelen? Wij hebben verzameld is de beste Echo prijzen van het web voor jou. Als u zin heeft in nog meer Alexa integratie, vindt u ook een aantal fantastische Vuur Stick deals gaat op het moment. Als je op het hek over de Alexa ecosysteem, je kan het altijd proberen deze Apple Homepod deals.

3e generatie Echo-Stip | 2x Philips Hue A19 witte bollen | .98 .99 bij Amazon
Laat dit niet Echo-Stip-en-Philips Hue deal bundel aan je voorbij gaan indien u op zoek bent naar het opknappen van uw huis voor de feestdagen. Voor minder dan de prijs van een van deze items op een normale dag, kan je beide. Plus, je hoeft niet een hub voor het gebruik van deze lampen bespaart u nog meer geld deze week. Dat is een geweldige Philips Hue deal door zelf, en zeker eentje om niet te missen.
Bekijk De Deal