De Jongens van Seizoen 2: release date, cast en alles wat we weten

En we weten dat de show is ingesteld om terug te keren in het midden-2020, zoals geplaagd door acteur Karl Urban op Instagram wanneer de show verpakt filmen (zie hierboven). Daarnaast zijn op San Diego Comic Con in 2019, executive producer en showrunner Eric Kripke vertelde Collider te verwachten dat het tweede seizoen op “ongeveer dezelfde tijd volgend jaar”. Een zomer release van juli of 2020 lijkt het meest waarschijnlijk, maar we houden u op de hoogte als dingen zich ontwikkelen.
Een tweede seizoen aangekondigd was vóór aanvang van de show zelfs uitgezonden, en werd later uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Amazon toont nog in termen van kijkcijfers (hoewel er geen specifieke cijfers werden verstrekt). Het eerste seizoen – en spoiler alert vanaf dit moment voelde, zoals hij zelf schreef in een hoek, in sommige opzichten, maar er zijn ladingen van de volumes van de comic book links voor inspiratie, en dat betekent dat het seizoen 2 heeft veel potentieel.