Nvidia claimt hogere framerates geeft je een groot competitief voordeel in de online games

Dus het lijkt erop dat als je echt wilt om uw prestaties te verbeteren in de competitieve spellen, een hoge vernieuwingsfrequentie van de monitor is de weg te gaan. Gelukkig, onze beste gaming monitoren gids is een van die aanbevelingen.
Volgens een grafiek met de hoogtepunten uit de resultaten van de studie, de kill/dood-verhouding van een gamer is 90% beter wanneer ze worden afgespeeld op 180fps, tegenover 60 fps.
Volgens Nvidia, “we zien dat er een correlatie bestaat tussen de gamer de gemiddelde FPS en K/D ratio’ s in PUBG en Fortnite. Op 180 FPS speler K/D ratio ‘ s zijn 90% beter dan de spelers op 60 FPS… geplaatst in de context van de FOD voordelen zoals animatie gladheid, verminderde beeldschaduwen en scheuren, en een kleinere latentie beschreven in het artikel, de positieve relatie weergegeven in de grafiek maakt een beetje van het gevoel.”

Een grafiek van Nvidia ‘ s rapport waarin de prestaties van spelers op verschillende framerates (Image credit: Nvidia)

Als Nvidia eerder in 2019, 99% van de mensen die spelen battle royale games (zoals Fortnite en PUBG) professioneel gebruik van een monitor met 144Hz refresh rates of hoger, met 30% met behulp van 240 hz monitoren.
Nvidia heeft geopenbaard dat de resultaten van een nieuwe studie die het beweert, bewijst dat het spelen op het hoogste framerates mogelijk kan geven gamers een groot competitief voordeel in de online games.

Hoge framerates voor de win