Qualcomm volgt haar zwakke computing chip met nog zwakkere computing chips

Aan het einde van de dag, hoewel, Qualcomm, moet hij de uiterst dunne en lichte laptops die zijn altijd met elkaar verbonden en wordt ondersteund door super lange levensduur van de batterij– iets wat geen andere CPU-fabrikant kunnen brengen naar de tafel. Oh, wacht, Intel Project Athena is al mee bezig? Nevermind.
De Qualcomm 8cx is al de eerste 7nm processor te maken in een reguliere apparaat, het verslaan van AMD om de punch – ten minste als het gaat om laptops. De 7c en 8c, dan zal de finish zijn mobiel aanbod, zowel om 7nm silicon naar meer betaalbare apparaten. Qualcomm claimt dat de 7c en 8c zal beter presteren dan vergelijkbare chips van ‘concurrenten’ maar liefst 25%, maar we zullen zeker hebben om te wachten en te zien op dat vlak.