Samsung Galaxy S11 vrijwel zeker zal worden gevoed door deze Snapdragon 865 5G chip

Het meest indrukwekkend, de Snapdragon 865 ondersteunt 144Hz display refresh rates. Het in lijn met de recente lekken die verwijzen naar de Galaxy S11 met 120Hz refresh rates. Zoals de 200 megapixel camera ondersteuning, we verwachten niet dat alle 865-via telefoon makers naar 144Hz, althans niet in 2020. Maar we zullen zien dat er veel meer 90Hz en 120Hz schermen.
Snapdragon 865
Dat betekent twee dingen als deze trend zich voortzet. Ten eerste, de Galaxy S11 gaat om de eerste 5G smartphone voor veel mensen. 5G gaat gaat het om het reguliere moment. Ten tweede, de specs van de chip sterk voorbodes kenmerken van de Samsung ‘ s volgende grote telefoon.
Hier zijn de top van de Snapdragon 865 vertelt ons over de Samsung Galaxy S11.

(Image credit: de Toekomst)De Galaxy S11 zal een 5G vanaf het begin
De Samsung Galaxy S11 is klaar om op te lossen de grote verf punt die we hebben gehad met bijna alle 5G telefoons in 2019: je had om te kopen een dure variant van de reguliere telefoon.
Dit gebeurde met de Samsung Galaxy S10 5G, Noot 10 Plus 5G en OnePlus 7T Pro 5G om een paar te noemen. Met de Moto Z3 en Moto Z4, je had om te kopen een 5G mod add-on.

De Samsung Galaxy S11 gerucht te starten aan het einde van februari – van oudsher het komt uit vlak voor of op MWC. We niet vermoeden dat dit zal veranderen.
Wat we te popelen om te zien, maar ook sceptisch over de mogelijkheid voor de Adreno 650 grafische chip te ontvangen bijgewerkte stuurprogramma ‘ s (opnieuw, zoals een desktop gaming PC) via een app store. Het is ingebouwd in Android-besturingssysteem en de 865-chipset, maar nog steeds up-to-telefoon fabrikanten om de stuurprogramma ‘ s beschikbaar, en we weten dat Samsung is traag om regelmatig Android updates naar de consument.
We kunnen nu zeggen dat dit met vertrouwen omdat Qualcomm introduceert de Snapdragon 865 – chipset, die zal worden in combinatie met een 5G-modem. Omdat de Galaxy S10 gebruikt de Snapdragon 855, de Galaxy S9 had de Snapdragon 845 en dus op de 865 zal vrijwel zeker worden gevonden in de Galaxy S11.

Dit is één van de hoogtepunten van de Snapdragon 865, als de chipset heeft een opgevoerde image signal processor kan verwerken en 2 gigapixels per seconde.
(Image credit: de Toekomst)

De S11 release datum lijnen met de 865 debuut

Maar Qualcomm gemaakt punt dat 200MP gevoel bij het nemen van een grote foto, zeggen tijdens een concert (het gegeven voorbeeld), en willen gewas later. U kunt de punch in een scène zonder een enorm verlies van detail. Het is dezelfde reden waarom we soms schieten TechRadar video ‘ s in 4K zelfs als we gaan uploaden in 1080p. Natuurlijk, in foto ‘ s, als megapixel verhogen, pixel afmetingen (micron) hebben de neiging om kleinere, dus een donkere concert is misschien niet de beste keuze.
Er is één addertje onder het gras om al deze spannende camera informatie: met behulp van de specs van de Snapdragon 865 is up-to-Samsung en andere fabrikanten van individuele telefoons.
Telefoon fabrikanten kan de markt de 4G LTE-snelheden in regio ‘ s waar 5G is niet overvloed, maar managers die we spraken op Qualcomm waren er snel bij om erop te wijzen dat er geen telefoon maker die ze had gesproken met interesse in dat te doen.

Snapdragon 865
(Image credit: de Toekomst)

De camera gaat worden superior

Qualcomm heeft duidelijk gemaakt dat het gebruik van de Snapdragon 865 chipset is een package deal: het is uitgerust met een Snapdragon X55 5G modem, zelfs als de twee zijn niet fysiek gecombineerd in één chipset. Als een telefoon heeft het 865, het heeft een 5G-chip.
De Samsung Galaxy S11 is waarschijnlijk voortzetten in de traditie van het verleden Galaxy S telefoons door het duwen van zijn mobiele gaming dapperheid. De Snapdragon 865 chipset gaf ons een voorproefje van wat te verwachten.
Dat is ook als de Snapdragon 865 is op schema om zijn weg in smartphones. De officiële verklaring van Qualcomm merkt op: “de Apparaten op basis van Snapdragon 865 worden verwacht in de handel verkrijgbaar in het eerste kwartaal van 2020.”
We hebben meer dan twee maanden vóór de vermoedelijke Galaxy S11 starten, zodat er meer tijd is voor lekken en geruchten tot ons begrip van Samsung ‘ s nieuwe smartphone. Echter, op dit moment, de Snapdragon 865, geeft ons een aantal van de meest concrete details over waar Samsung en andere telefoon maakt zal het hoofd in 2020.
Samsung heeft geholpen Qualcomm fabriceren zijn chips over de laatste drie jaar, dus de eerste keuze op de Snapdragon 865 – en wat kan uiteindelijk op een van de eerste mainstream 5G telefoon – alleen zinvol in het begin van 2020. Zie je op de MWC in 2020.
Snapdragon 865

Alle tekenen wijzen naar de Samsung Galaxy S11 wordt een 5G telefoon zonder dat gebruikers kopen van een apart, duurder 5G variant van de komende handset.
(Image credit: de Toekomst)

Mobile gaming krijgt een nieuwe manier om te upgraden

Snapdragon 865
Dat betekent dat de Galaxy S11 kunnen vangen 8K video, 64MP scherm grijpt van video (ze zijn een inferieure 8MP op veel van de huidige telefoons) en super slow-motion-video 960fps zonder grenzen – niet de 0,8 seconden zijn we gewend aan het zien van de weinige huidige telefoons die kunnen nog zulke hoge frame-rate-opname.
Dus de Samsung Galaxy S11 en Galaxy S11 Plus, en misschien zelfs de Galaxy S11e als het doorgaat met het gebruiken van een van de toonaangevende tier-chip (zoals de S10e vorig jaar deed), moet 5G snelheden uit de doos. En dat is goed nieuws voor 5G adoptie.
Qualcomm claimt ‘desktop-kwaliteit gaming’ met de nieuwe tools die Samsung kunt gebruiken in combinatie met de Adreno GPU op 650. Desktop Vooruit Rendering brengt desktop kwaliteit verlichting en post-processing effecten, terwijl het Spel Kleur Plus slim verhoogt de verzadiging en de tone mapping (zonder deken verzadigen van alles, zoals de huid te tonen).

Alles wat we hebben gehoord over de nog onaangekondigde Samsung Galaxy S11 lijnen met de mogelijkheden en de release time frame van de Snapdragon 865 chipset. Het is duwen 5G snelheden, megapixel-geladen prestaties van de camera en gaming mogelijkheden die signalen via pc ‘ s en consoles.
(Image credit: de Toekomst)

Meer Samsung Galaxy S11 nieuws

Samsung ‘s volgende telefoon kon adem nieuw leven in foto’ s, ook met meer dan één miljard tinten van kleur en massale 200MP foto ‘ s. Nee, je hoeft niet serieus moeten dat veel megapixels in een enkele foto, en zal je waarschijnlijk niet alle van hen krijgen. Galaxy S11 geruchten wijzen op een nog steeds verbazingwekkend 108MP sensor.
Case in point, we waren hyped voor 4K HDR-video vastleggen als de Snapdragon 845 debuteerde twee jaar geleden, alleen om uit te vinden de functie was niet komt op de Galaxy S9 in het einde (Samsung Exynos-chipset, die gaat in telefoons buiten de VS, en niet de functie, dus het werd uitgeschakeld te maken hebben pariteit).