‘S werelds goedkoopste 3D-printer kost slechts $99.99…maar er is één addertje onder het gras

(ed: We hebben nu gepubliceerd over de herziening van de Tronxy X1 3D-printer)

De mogelijkheid om afdrukken drie dimensionale objecten heeft gevangen de verbeelding van miljoenen en nu een weinig bekende Chinese bedrijf is de verkoop van wat misschien wel de goedkoopste 3D-printer beschikbaar is op de open markt.

De Tronxy X1 is, niet verwonderlijk, een instap model met de extra overlast die zij is, net als veel van zijn concurrenten, een DIY-kit. Het betekent dat je zal moeten om het te monteren met behulp van een video; beter dan een papieren handleidingen.

Meestal verkoopt voor $115.99 maar Gearbest heeft een voucher dat brengt de prijs omlaag naar $99.99. Gebruik de code U363AD0D5558D000 bij het afrekenen. Het is voorzien van gratis verzendkosten en je zult niet in staat zijn gebruik te maken van andere coupons. Houd in gedachten dat je kan hebben om extra te betalen belastingen afhankelijk van waar u woont als Gearbest schepen wereldwijd.

De Tronxy X1 heeft een maximale afdrukken volume van 150 x 150 x 150 mm – ideaal voor een kennismaking met 3D – en gebruikt op grote schaal beschikbaar (en dus goedkope) PLA filamenten. Een 0,4 mm mondstuk is standaard maar fijner modellen helemaal tot 0,1 mm, zijn ook beschikbaar.

U kunt gebruik maken van een computer rechtstreeks af te drukken of gebruik een SD-kaart in te laden in uw borduurmotieven direct. Gewoon in gedachten houden dat 3D printing in het algemeen heeft een steile leercurve, en dat elke printer, in tegenstelling tot hun inkjet-tegenhanger – heeft zijn eigen eigenaardigheden.