Wat is AWS Lambda?

Een van de voordelen van cloud computing is dat het zorgt voor een flexibel kader voor bijna elk bedrijf nodig. Bedrijven hebben vaak te maken webtoepassingen die zijn zeer complex en worden gebruikt door zowel de interne medewerkers, externe partners en klanten. En, deze applicaties complexe interacties, file repository behoeften, en transactionele eisen.

Denk aan de typische web-applicatie, die processen een onkostennota voor de medewerkers. Er zijn gesprekken naar een database te trekken van de gegevens van medewerkers, maar er is ook een financiële component waar de werknemers kunnen invoeren dollar bedragen. De app kan worden ontworpen voor de verwerking van deze transacties, het opnemen en opslaan. Afhankelijk van de grootte van de onderneming, worden deze transacties kunnen plaatsvinden binnen milliseconden voor elk bedrag dat de werknemer komt.