De beste laser printer 2020: top picks voor kleur en zwart-wit afdrukken

Welkom op onze gids voor de beste laserprinters van 2019. Maakt niet uit of u op zoek bent naar kleur of zwart-wit afdrukken, op deze pagina vindt u de zeer beste laser printers voor uw behoeften.

Terwijl inkjet printers ongetwijfeld het afdrukken van een betere foto, er zijn verschillende andere gebieden waar de laser printers rein allerhoogste en dit zijn de sterke punten die in het algemeen te maken laserprinters beter geschikt om de office-omgeving. Voor starters, een laser printer niet de vraag een nieuwe inktcartridge elke honderd of zo pagina ‘ s. In feite zijn ze geen gebruik maken van inkt op alle. Ze vertrouwen op toner cartridges die zijn in staat om duizenden afdrukken van pagina ‘ s voordat ze vervangen moeten worden. In andere woorden, laser printers zijn aanzienlijk goedkoper uit te voeren.