BT een grote beloning Black Friday breedband deals einde heel snel

2
1
BT ‘ s grote Zwarte vrijdag gambit was te gooien een hoop geld weer bij je terug als je je hebt aangemeld voor een van de breedband deals. Zoveel promoties gaan, je kan zeker niet beweren met dat soort wijdverspreid beroep.

En dit was geen geringe som van beide. Aanmelden voor BT ‘ s best value breedband deal (in onze ogen althans) en de PROVIDER belooft om te sturen u een pre-paid Mastercard moeite waard een zeer vlezig £120 te besteden aan vrij veel wat u wilt, waar u wilt.

BT ‘ s Black Friday breedband deal in full:

Wat is een BT Beloning Kaart?

De home internet pakket in kwestie is de BT Supersnelle Glasvezel plan, dat beschikt over een snelle 50Mb gemiddelde vezel snelheden, weekend onbeperkt naar vaste nummers en gratis activering. En dat allemaal voor slechts € 28.99 per maand.
Het is een ouderwetse chip-en pin-kaart in plaats van contactloze. Maar zorg er wel voor dat u aanspraak maken op uw Beloning-Kaart binnen drie maanden na de installatie, anders verliest u uit op al dat geld.

Allen de beste breedband deals