De goedkoopste computer in de wereld nu kost minder dan $20

Je krijgt zelfs een afstandsbediening en een HDMI-kabel gegooid in voor een gratis en de A95 kan hardware decoderen 4K content, waardoor het perfect als een budget streaming client.
Het komt met een quad-core processor (Rockchip RK3228A), 2 gb RAM, 16 GB on-board opslag en tal van verbindingsmogelijkheden/uitbreiding opties: Wi-Fi, Bluetooth, audio-aansluiting, twee USB 2.0-poorten, een Ethernet-poort, een kaartlezer en een HDMI-poort kan de pijp van 4K content.
Online retailer Gearbest is nu de verkoop van de A95X MiniQ, een Android mini-PC die ook kan verdubbelen als een thin client, voor een loutere .69 inclusief gratis verzending van China naar de meeste landen.

  • Een van onze beste VPN – diensten op die Android-box uit te breiden zal de streaming-mogelijkheden
  • Gebruik één van onze beste antivirus om de veiligheid te verbeteren en te verdedigen tegen malware-aanvallen
  • U kunt de opslagcapaciteit uitbreiden van deze mini PC door te kiezen voor één van onze beste microSD kaarten

Een koopje kelder

93 x 93 x 18mm, zult u in staat om te verbergen of te bewegen met een gemak als goed. Omdat het compatibel is met Google Play en beschikt over toegang tot internet, moet u in staat om het te gebruiken met alle Android productiviteit suites (zoals G Suite, of Office 365).
Het apparaat zelf is makkelijk te gebruiken, met een eenvoudige leercurve dankzij de voorgeladen Android OS 9.0.
Echter, deze deal is alleen live voor de komende dagen en beperkt in aantal, zodat je nodig hebt om snel te zijn als u wilt uw handen op één. Het beste van alles, misschien, je hoeft niet een coupon voor deze aanbieding, hetzij.
Dat is veel minder dan zelfs de goedkoopste Raspberry Pi apparaat, en in tegenstelling tot de laatste, het is een volledig geconfigureerde computer die kan worden gebruikt uit de doos (ervan uitgaande dat je een extra toetsenbord, muis en monitor of TV).