Garmin Venu met een AMOLED-display en ton van fitness heeft gelanceerd in India

Het biedt ook meer dan 40 op het apparaat workout animaties, met de mogelijkheid om te downloaden en meer. Verder heeft het horloge GPS, hartslagmeter, en ondersteuning voor het bijhouden van tal van activiteiten zoals hardlopen, krachttraining, yoga, en dergelijke. Ten slotte, het heeft ook ademwerk activiteiten die je helpen te ontspannen.
De Venu beloften tot 6 dagen van de levensduur van de batterij in smartwatch-modus of tot 6 uur bij gebruik van GPS en muziek, dankzij de AMOLED-scherm. Het is zeer minder in vergelijking met andere Garmin-wearables die gebruik maken van een minder stroom verbruiken display van het bedieningspaneel.
Garmin Venu is geprijsd op Rs 37,490. Het zal beschikbaar zijn vanaf vandaag exclusief op Amazon India en met online-en offline partner winkels na 15 Dec’19. Het is beschikbaar in Graniet Blauw met Zilver, Zwart met Slate, Licht zand met Rose Goud en Zwart met Goud kleur opties.

Het is het eerste Garmin smartwatch met een AMOLED-display meet-1.2-inch. Het display belooft meer levendige visuals zijn dan wat er meestal gezien op andere communicatie van het merk.
(Image credit: Garmin)

Garmin Venu heeft zijn weg naar India. De smartwatch werd voor het eerst aangekondigd op de IFA in 2019, vol met alle functies die u zou verwachten van een smartwatch, samen met een AMOLED-display.