Kerst cadeau ideeën 2019: 20 grote tech geschenken voor het hele gezin

Echter, als de familie niet te veel in de sport, dan Disney Plus zou kunnen houden iedereen vermaakt en gelukkig het hele jaar door. Zien wat alle ophef over is in De Mandalorian en ons koesteren in de kindertijd nostalgie met Disney ‘ s klassieke animatiefilms, en dat alles voor minder dan wat een gewone Netflix-abonnement kost in Australië en Nieuw-Zeeland.
Volle, rijke klank
De technologie evolueert zo snel, dat als je hebt besloten op een gizmo vorig jaar, er is altijd iets nieuws om uit te kiezen dit jaar. En wij begrijpen dat het kan heel overweldigend om te waden door de overvloed aan gadgets te vinden die zorgt voor een geweldige gave.
Om u te helpen bij het vinden van een geschenk dat uw vrienden en familie wonder als je al het onderscheppen van hun e-mail aan de Kerstman, we gingen graven en vond een aantal van de beste tech cadeau-ideeën die ervoor zorgt dat u de beste persoon die deze Kerst.
En er is iets voor iedereen in onze cadeau-ideeën – presenteert die zou passen bij elk budget, van e-readers tot camera ‘ s, smart home producten gaming gear.
Apple Watch 3
(Image credit: Apple)Apple-Horloge 3

Disney-Plus-abonnement | AU.99 / NZ.99 per maand

Goede smartwatch levensduur van de batterij
Fantastische fitness kenmerken
Alleen iPhone-compatibel
Als iemand in je leven is verlangen een beet van een Apple Horloge, maar werd afgeschrikt door de kostprijs, dan is het Apple-Horloge 3 maken het perfecte cadeau. Met de vijfde iteratie momenteel op de planken, de prijs van de Series 3 is gedaald, waardoor het een veel meer betaalbare optie. En met de laatste WatchOS het inschakelen van het apparaat, het Horloge 3 is fantastisch, en kan gaan zwemmen, ook. Voor iets meer dan AU$450 kunt u de GPS-versie van het Horloge in de 38mm of 42mm maten en in een verscheidenheid van opties band.

DJI Mavic Mini
(Image credit: DJI)DJI Mavic Mini

Overname van uw fitness

Slimme opvouwbare ontwerp
Ongelooflijk stabiele video-opname
Geen 4K of 60 fps 2.7 K) video
Weet iemand die graag op het krijgen van een drone, maar voelde zich geïntimideerd door hen zo ver? De DJI Mavic Mini is vederlicht, opvouwbaar en uitstekend geschikt voor beginners, ongeacht de leeftijd. Maar laat niet de look die je gek, deze kleine schoonheid biedt opmerkelijk stabiel video vastleggen en op 30 minuten van de levensduur van de batterij, maar in een veel meer betaalbare prijs dan de Vonk die het vervangt. Er zijn een hoop leuke accessoires om uit te kiezen als goed, waardoor de Mavic Mini een geweldig cadeau voor iedereen, u opgenomen.

Sega Mega Drive Mini
(Image credit: Sega)Sega Mega Drive Mini

De derde Apple-Horloge is nog steeds een krachtige draagbare

Veel spellen
Zeer goed
Voelt een beetje plasticky
Brengen de nostalgie van een jaren ’90 kind in het heden met de Sega Mega Drive Mini. Het is vooraf geïnstalleerd met 40 klassieke Sega-games, plus twee bonus titels, geeft iedereen de kans om een stap terug in de tijd (of zelfs herbeleven hun kindertijd dagen). De console voelt, oogt en klinkt precies als de originele – slechts in een gekrompen-down-pakket. Er is al een hoop van de liefde uitgestort in deze weergave van de classic-console, en het is zeker een glimlach op een old-school gamer ‘ s gezicht.

Canon EOS 200D Mark II
(Image credit: Canon)Canon EOS 200D Mark II

Rechtzetten

Geweldige beeldkwaliteit
Klein en compact ‘Rolling shutter’ – effect prominente
Dit nette camera van Canon ‘ s kleinste en lichtste DSLR-to-date, waardoor het een fantastisch cadeau voor iemand die op zoek is naar stap in de wereld van de fotografie. Voor de kinderen die dromen van het worden een fotograaf of the grown-ups die meer willen weten, de 200D Mark II heeft een touchscreen display met een begeleide menu, wat erg handig is om te hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een betrouwbaar beeld kwaliteit. Terwijl de Mark II camera beschikbaar is, meer in het algemeen, de originele EOS-200D is net zo goed en iets oudere, verkrijgbaar bij de meeste winkels voor een goedkopere prijs.

Fitbit Charge 3 Black
(Image credit: Fitbit)Fitbit Laden 3

Kayo Sport abonnement | van AU, – per maand; twee weken gratis op proef

Lichtgewicht
De headset die VR mainstream
Nanoleaf Canvas
Middelmatige levensduur van de batterij

Ze kunnen kijken als oude retro-stijl zonnebril, maar er is meer aan de Bose Frames dan ontmoet het oog. Er is kleine luidsprekers verborgen in de armen van de bril die serenade van de drager met hun favoriete muziek. Wat meer is, de mensen om hen heen zal nauwelijks nog beseffen. Er zijn audio augmented reality-functies aan boord, met apps beschikbaar die maken uitstekend gebruik van de tech op de Frames – apps voor de golfer bent of een toerist op zoek naar informatie over een stad en de belangrijkste bezienswaardigheden. Ze kunnen zelfs op het podium met Elvis als ze een fan bent. Er is drie uur levensduur van de batterij, na die, jammer genoeg, de Bose Frames terug te keren naar normale zonnebril, en wij kunnen instaan voor het feit dat de twee stijlen passen bij vrijwel iedereen. Erkende brillen en contactlenzen zijn op dit moment niet beschikbaar, maar Bose is in gesprekken met derden om het beroep van de Frames meer mainstream.
Ze kunnen kijken als oude retro-stijl zonnebril, maar er is meer aan de Bose Frames dan ontmoet het oog. Er is kleine luidsprekers verborgen in de armen van de bril die serenade van de drager met hun favoriete muziek. Wat meer is, de mensen om hen heen zal nauwelijks nog beseffen. Er zijn audio augmented reality-functies aan boord, met apps beschikbaar die maken uitstekend gebruik van de tech op de Frames – apps voor de golfer bent of een toerist op zoek naar informatie over een stad en de belangrijkste bezienswaardigheden. Ze kunnen zelfs op het podium met Elvis als ze een fan bent. Er is drie uur levensduur van de batterij, na die, jammer genoeg, de Bose Frames terug te keren naar normale zonnebril, en wij kunnen instaan voor het feit dat de twee stijlen passen bij vrijwel iedereen. Erkende brillen en contactlenzen zijn op dit moment niet beschikbaar, maar Bose is in gesprekken met derden om het beroep van de Frames meer mainstream.
Een verrassend leuk spel verborgen in een subversieve workout apparaat
(Image credit: Nanoleaf)

Nanoleaf Canvas of LIFX Tegel

Er gaat niets boven het kijken naar de mensen die je zorg over uitbarsten in een glimlach als ze rukken uit uw verpakking, en worden begroet met een cadeau dat ze eigenlijk liefde. Dus als je wilt om een blijvende indruk achterlaten, de nieuwste tech gadget kan dat ook te doen.

Touch – en voice-gevoelig
Aanpasbaar
Duur
Slimme lichten zijn niet nieuw meer, hoewel ze nog niet verloren hun aantrekkingskracht nog niet. Dat gezegd hebbende, er is echt niets heel graag de Nanoleaf Canvas of de LIFX Tegel kits op de markt. Deze lichte panelen zijn touch – en voice-gevoelig, en komen met Alexa, Google Assistent Siri-ondersteuning. Eenmaal ingesteld in een gekozen ontwerp, ze zetten elke saaie muur in een interactieve canvas van plezier, kleur en leven. Ze zijn beide voorzien verpakt zijn, met de companion apps die werken met een charme. Dus in dit seizoen van geven, laat er licht zijn!

Lenovo Smart Clock
(Image credit: Lenovo)Lenovo Smart Klok

Een petite behandeling

Compact ontwerp
Smart home functies
UI verliest visuele flair
Als iemand die u kent, zijn hunkering naar het opzetten van een smart home systeem, laat ze starten in de slaapkamer. Het is net zo goed een plaats als enige, met de kleine Lenovo Smart Klok brengt Google-Assistent naar het nachtkastje. Natuurlijk, het doet alles wat een klok is de bedoeling dat, maar speelt ook muziek, geeft weer updates, andere controles aangesloten slimme apparaten, en kan het opladen van een telefoon of tablet, dankzij de USB-poort op de klok. En privacy is niet een probleem, want er is geen ingebouwde camera op de display.

Sony WH-1000XM3
(Image credit: Sony)Sony WH-1000XM3

Tijd om te verlichten?

Uitstekende ruisonderdrukking
Fantastische geluidskwaliteit
Matige geluidskwaliteit
Het is de beste noise cancelling hoofdtelefoon geld kan kopen, dus tijdens dit seizoen van geven, overweeg dan het schenken van een dierbare een set van Sony ‘ s beste ANC-oor blikjes. Ze houden de wereld op de baai tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer, sluit de luide motor bromt tijdens lange vluchten, en maakt het luisteren naar muziek, podcasts of audioboeken, en zelfs het kijken naar shows en films een genot, met geluid van hoge kwaliteit aan te passen. Ze zijn comfortabel, waardoor deze een uitstekend cadeau voor de muziekliefhebber in uw leven.

Upright Go 2
(Image credit: Rechtop)Rechtop Gaan 2

Premium prijs

Onopvallend te dragen
Fatsoenlijke levensduur van de batterij
Temperamentvolle bijhouden
Laten we eerlijk zijn, de meesten van ons niet hebben van een goede lichaamshouding. Het Rechtop Gaan 2 is een draagbaar houding apparaat heeft om dat te veranderen, door ons te helpen leren om te zitten en opstaan rechter. Dus als iemand die je zorg over brengt zijn dagen ineengedoken in een bureaustoel, dit is een interessant geschenk dat je kunt helpen rechtzetten hun traag. Het apparaat hecht aan de drager is terug met zelfklevende strips, en geeft feedback door middel van een subtiele trilling eenmaal gesynchroniseerd met de downloadbare app.

Ember Mug
(Image credit: Ember)Ember smart mok De Goldilocks mok Controle van de temperatuur smarts
Stijlvol ontwerp
Niet warm te houden als off kosten
Ja, zelfs keramische mokken hebben slimme functies deze dagen. De Ember mok houden warme dranken op een gewenste temperatuur voor onbepaalde tijd, mits bewaard op het schoteltje of het uitvoeren van sap zelf. De mok temperatuur kan worden ingesteld op het apparaat zelf of via een bijbehorende app, met kennisgevingen verzonden naar een mobiel apparaat als de drank is klaar. Het perfecte cadeau voor de bemoeizuchtige die vergeet ze hebben een kopje thee of koffie en dan wordt meegenomen met andere taken. Het zou nalatig zijn als we niet opgeven dat de Ember Smart Mok is niet op grote schaal verkrijgbaar zijn in Australië, maar je kunt het krijgen op Amazon ‘ s global store.

Ook overwegen…
Kerstmis is net om de hoek, wat betekent dat het tijd is om te beginnen met het plannen van uw cadeaus. Het vinden van het perfecte cadeau voor uw dierbaren kan lastig zijn, maar maak je geen zorgen, TechRadar is hier om u te helpen vooruit te plannen.

Monochroom scherm
Hey Google, wat is de beste smart speaker op de markt? Nou, hier bij TechRadar, wij vinden het belangrijk de Sonos Één. Deze schone en compacte smart speaker beschikt over het uitstekende geluid de Sonos staat bekend voor, waardoor het een uitstekend cadeau voor elke muziek liefhebber. En het is niet alleen Google-Assistent die kunnen worden opgeroepen met Amazon ‘ s Alexa ook ondersteund, als dat uw geliefde een voorkeur voice-assistent.