Top giften van Kerstmis voor retro gamers

Maar, hoewel de tijd is vol van edelstenen, de PlayStation Classic mini console bleek een beetje een teleurstelling. Een relatief korte (20 lijst met games en slechte kwaliteit van de emulatie ondermijnen anders-heerlijk kromp console.
Kopen voor de verkoop van een-afzonderlijk pads en u kunt zelfs haak het ding om een TV voor twee-speler actie. Het is een van de duurdere retro machines, maar het is een mooi item om te zitten op uw bureau, klaar voor een snelle wandeling down memory lane.
Een hele cottage industrie heeft dook voor mensen die willen spelen oude games op hun 4K-Tv ‘ s, met mini-consoles van Sony, Sega en Nintendo al worden uitgebracht in de afgelopen paar jaar, vooraf geladen met klassieke games. En het is makkelijker dan ooit om een letterlijke arcade machine voor uw huis.
Dus, op zoek naar een retro cadeau voor een speciaal iemand, of een kleine traktatie voor jezelf? Lees verder.

(Image credit: Nintendo)Nintendo Classic Mini Terug naar waar het allemaal begon voor Nintendo ‘ s consoles Fantastische 8-bit game bibliotheek
Leuk ontwerp
Controller kabels zijn te kort
Geen (legale) manier om meer spellen
Voordat Mario het was over en uit met zijn 3D ‘odyssey’ op de Nintendo Schakelen, voordat Link ooit pakte een ocarina, de titanen van gaming maakten hun debuut op de 8-bit Nintendo Entertainment System, oftewel de NES.

Ontbrekende veel van klassieke spellen
Een paar duff games

Mooie mini ontwerp van de machine
(Image credit: Nintendo)

Nintendo SNES Classic Edition

Sommige all-time greats inbegrepen

Of knip je je tanden in de coin-op arcades, of met een 16-bit console, of een volledige nieuwkomer in de gouden eeuw van gaming, is er een overvloed van manieren te krabben gaming jeuk van deze dagen.
Uitstekende USB-game pads

NEO GEO was de koning van de arcade in de jaren ‘ 90, met de kasten eten munten als de Cookie Monster eet zoete gebakken lekkernijen.
Verkocht-apart pads
Zo goed als 16-bits gaming krijgt
De NES Classic Mini krimpt de console naar beneden, maakt het compatibel is met de HDMI-uitgeruste Tv ‘ s en wordt geleverd met vooraf geladen met 30 klassieke spellen en twee pads op een geweldige prijs. De perfecte introductie tot old-skool gaming.

De koning van de arcade spellen, nu in de palm van uw hand
(Image credit: Sega)

Sega Genesis Mini / Sega Mega Drive Mini

Vooruitlopend op de komst van de 32-bit-tijdperk, de arcade kasten kon het gewoon niet geslagen worden in termen van gedetailleerde, chaotische sprite werk. Een eventuele home console zodat je de spellen spelen, weg van het lawaai van de arcade, was vrijgegeven, maar de games waren geprijsd extortionately hoog dat het was gedegradeerd tot een niche-collectors-item.

Aangezien de fouten van het verleden, de SNK Neo Geo Mini zet de kracht van de NEO-GEO arcade machines in de palm van uw handen. Het packs in tientallen games, van Metal Slug tot Koning van Vechters, in een mini arcade-machine, compleet met dinky knoppen, 3,5-inch scherm en een waggle-vriendelijke joystick.
Met gevestigde franchises in handen heeft, Nintendo begon raffinage-series als Mario en Zelda, met de fantastische Super Mario Wereld en Een Link naar het Verleden. De NES is een geweldige time capsule, maar de SNES-games die elke zichzelf respecterende gamer, ongeacht hun leeftijd, echt niet te missen.
Sonic is tijd om te schitteren

Nu, dit is waar het echt goed. De Super Nintendo Entertainment System (of de SNES, is het nu meer algemeen bekend) was waar met 16-bits gaming kwam echt tot zijn recht.
Als de NES mini, de GND ‘s Classic mini krimpt de console naar beneden, gevuld met tonnen van uitstekende games uit de tijd, en maakt het gemakkelijk aan te sluiten op de moderne Tv’ s. Net als de NES mini, kwaliteit van leven verbeteringen zoals de mogelijkheid om terug te spoelen en op te slaan spelletjes op enig moment worden ook gewaardeerd.

Moeilijk te vinden spellen
(Image credit: Sony)

PlayStation-Klassieker

Sonic the Hedgehog. Ecco the Dolphin. Golden Axe. Streets of Rage. Een van de klassiekers van de tijdperk, de Genesis / Mega Drive had een edgy, volwassenen voelen dat was de perfecte tegenhanger van de Nintendo-familie-vriendelijke gerechten.
De mini Sega consoles zijn misschien wel nog meer verfijnd dan die van Nintendo stak, met een royale 42 games, twee controllers en opmerking-perfecte emulatie, recht naar beneden naar de mooie rand wallpaper ontwerpen aan het vlees uit 4:3 games voor een 16:9-moderne tijd. Let er echter op dat Sega heeft een licentie van een paar verschillende versies van deze machines over de jaren, en alleen de 2019 modellen hebben de volledige feature-set die hier staan vermeld. Controleer voordat u die koopt, zelfs als de ouderen zijn die aan een lagere prijs, ze zijn veel lager.
Mooie Europese en AMERIKAANSE variant van de ontwerpen
Uitstekende emulatie
Klaar voor een weddenschap? We willen wedden dat, als u een games van consoles als een kind, het is er als een van de beste giften van Kerstmis je ooit geopend. Waarom niet weer op te rakelen het geheugen met een van deze top retro gamer gaven?
32-bit games in een pint-sized doos
Controller kabels een beetje kort

Slechte emulatie
(Image credit: SNK)

SNK Neo Geo Mini

Duur

3D gaming, hier komen we! 1994 de PlayStation, Sony ‘ s eerste poging op een home console, luidde een nieuw tijdperk van gaming, met gedetailleerde 3D-werelden om te verkennen, seksueel georiënteerde genres als survival horror gecementeerd, en een marketing offensief die gemaakt gaming lang in het volwassen leven meer cultureel geaccepteerd dan ooit tevoren. De wortels van de moderne gaming start hier.
SNES Mini deals stock alert
En hoewel er zijn tal van klassieke games ontbreekt, zijn er een aantal onmiskenbare edelstenen geperst hier, met de niet te missen Metal Gear Solid, Final Fantasy VII en Tekken 3 nemen de schijnwerpers. Het beste van alles, de PlayStation-Klassieker de relatieve impopulariteit betekent dat het regelmatig zwaar korting, op welk punt wordt het een volledig verantwoorde impuls aankoop. Als de prijs als rechts, het is de moeite waard een kijkje.
Een gulle 40 games
Of u nu een Amerikaanse gamer die herinnert het zich als de Sega Genesis, of een Europese gamer die met weemoed herinnert aan het spelen met een Sega Mega Drive, Sega tijdperk van de jaren 90 16-bit console was het bedrijf op de hoogte van haar bevoegdheden.
Een paar opvallende ontbrekende games
Echte klassieke spellen
Een spel-veranderende product, het begin van een gouden tijdperk van pixel-based gaming, met games zoals Super Mario Bros., The Legend of Zelda en Metroid instelling gaming normen en de invoering van tekens, die de basis zou vormen nietjes voor de komende decennia.