VPN-verbindingen kunnen worden gehackt door Linux lek

Vanaf nu kan de kwetsbaarheid is bekend om de impact van de meeste Linux distributies evenals op Unix-achtige besturingssystemen, inclusief FreeBSD, OpenBSD, macOS, iOS en Android.
De meerderheid van de mensen niet rechtstreeks worden gericht op dit soort aanvallen, maar ze kunnen wel deel uitmaken van een ongerichte schending van gegevens als gevangen in iets als een eenvoudige man-in-het-midden-aanval in een openbare Wi-Fi-zone. Waar 4G wordt aangeboden, dit is veel veiliger dan een openbaar Wi-Fi om privacy en veiligheidsredenen, hoewel ik waardeer het dat sommige mensen nodig om te springen op openbare Wi-Fi in sommige omstandigheden. Natuurlijk, het C-Suite niveau personeel of soortgelijke moeten verhogen hun veiligheid waar nodig en gebruik maken van een verscheidenheid van verschillende beveiliging methodes.”