Motorola Razr 2020: wat wij willen zien


De Razr 2019 had een Snapdragon 710, dat is een fijne mid-range-chipset, maar in de top-end telefoons (voor hoge prijzen) zou je verwachten dat er iets een beetje beter.
Dat is waarom we hebben het samenstellen van deze lijst van dingen die we graag zouden zien in de Motorola Razr 2020, evenals het verzamelen van alles wat we hebben gehoord over de komende opvouwbare telefoon tot nu toe.
Cut to the chase
Wat is het? Een tweede opvouwbare telefoon van Motorola
Wanneer is het? Waarschijnlijk eind 2020, hoewel mogelijk eerder
Hoeveel zal het kosten? Waarschijnlijk ten minste een vier-cijferig bedrag
Motorola Razr 2020 prijs en beschikbaarheid

(Image credit: de Toekomst)Als we speculeren, we willen raden de Motorola Razr 2020 lanceerdatum zal worden rond half November 2020, gevolgd door een release datum voor het einde van het jaar. Er is geen concrete reden voor die tijdlijn te slaan voor het feit dat het zou weerspiegelen de Motorola Razr 2019 de planning.
We konden de Motorola Razr 2020 eerder in 2020, eventueel op MWC 2020 in februari, maar dat zou een beetje te vroeg, aangezien het resultaat zou zijn in het apparaat te koop slechts een paar maanden na de originele. Sinds vele telefoon bedrijven werken in jaar-lange cycli, zouden we verwachten eind-2020 om een goede schatting.

De Motorola Razr 2019 was een nieuwe apparaat, brengen de nostalgie-inducerende flip-telefoon form factor aan de moderne tijd. Maar dat heeft ook zo zijn problemen, zeker, met een aantal problemen die we graag zouden zien vast in een nieuwer apparaat.
We willen graag iets van hogere kwaliteit in de Motorola Razr 2: als er niet een AMOLED-scherm, in ieder geval iets met een hogere resolutie.

Lekken, geruchten en nieuws

De Motorola Razr 2020 moet een fatsoenlijke processor als het gaat om te worden beschouwd als een indrukwekkende top-end smartphone – of zelfs verdienen van een hoog prijskaartje.
(Image credit: Motorola / LetsGoDigital)


Als de Motorola Razr 2020 hadden nog een paar lenzen, eventueel meerdere op de rug en een verbeterde front-facing snapper voor wanneer het apparaat is open, de fotografische potentiële zou echt open te stellen.

De Motorola Razr 2019 had een 2.142 dubbel x 876 polig scherm, en dat was in orde, maar het was niet bijzonder scherp, en je kon merken zijn van lage kwaliteit bij het streamen van video of het spelen van games. Zoals met de chipset, zouden we verwachten dat een prijzig apparaat te hebben van de top-end scherm specs.
(Image credit: LetsGoDigital)

Voor de Samsung Galaxy Vouw 2 hoewel, het lijkt Samsung maakt zich op voor het vrijgeven van een uiterst betaalbaar apparaat in vergelijking met de oorspronkelijke Vouw, en het is zeker mogelijk dat Motorola zullen hen volgen die voetstappen.
Dit komt van een octrooi, die ook lijkt te suggereren dat het toestel zal beschikken over een scherm vingerafdruk scanner, in tegenstelling tot de fysiek aanwezige in de Razr 2019.
De eerste is dat de komende opvouwbare telefoon zou hebben acht sensoren langs de zijkant van het apparaat, zodat u om te gebruiken gebaren en toegang tot de snelkoppelingen of de telefoon open of gesloten is.

Wat wij willen zien

1. Een meer betaalbare prijskaartje

Je komt misschien wel het grootste probleem met de Motorola Razr 2019 voor je hebt zelfs ingeschakeld – de prijs is niet te hoog. Bij .500 (ongeveer € 1,350, AU,000), je betaalt veel meer voor dan de meeste andere smartphones, slaan andere foldables.
(Image credit: de Toekomst)

Afgezien van de 5MP selfie camera, de Razr 2019 had een 16MP lens, die op de rug wanneer het apparaat werd opengevouwen en front-facing bij het uitschakelen van de telefoon. Deze resolutie is oke, maar er is een veel functionaliteit mis je op, zoals ultra-wide field of view shots of ingezoomd telephotography.
Een van de weinige opvouwbare telefoons te lanceren in 2019 is de Motorola Razr 2019, gemodelleerd naar de Razr flip telefoons van de oude, en het lijkt een opvolger in de maak is: de Motorola Razr 2020 (of de Motorola Razr 2 als het zou kunnen worden genoemd), kan in het komende jaar.

2. Een verbeterde processor

Dit is wat we willen zien in de Motorola Razr 2020, met inbegrip van nieuwe functies en oplossingen voor eventuele problemen in het oorspronkelijke apparaat.
(Image credit: de Toekomst)

Er is geen woord over de Motorola Razr 2 prijzen nog niet, maar de oorspronkelijke kosten ,500 / €1599 (ongeveer € 1,350, AU,000) bij de release. Afhankelijk van de wijzigingen van Motorola maakt het nieuwe apparaat kon worden goedkoper, duurder, of de kosten precies hetzelfde.
Daarnaast vonden we de grootte van het scherm van de Razr 2019 een beetje aan de kleine kant, die is handig voor het het gemak van het met één hand te gebruiken, maar een kleine sub-par voor het streamen van films en TV. Een iets groter toestel, misschien een Razr 2020 Plus, zou zeer gewaardeerd worden als het bracht een groter display.

3. Een hogere kwaliteit scherm

(Image credit: de Toekomst)

Met de Snapdragon 865 uit, en de vorige iteraties van Qualcomm ‘ s geavanceerde 8-serie chipset ook beschikbaar is, is er geen reden Motorola niet door kon gaan voor een processor die een iets vlottere aan de macht zijn toekomst opvouwbare telefoon.
Zeker, de Razr 2019 is een van de meest betaalbare opvouwbare telefoons, maar het is nog steeds niet binnen de budgetten van de meeste mensen. We zouden graag zien dat de Motorola Razr 2020 prijs onder de .000 / 1.000 pond / AU.500, en misschien zelfs verlagen, zodat meer mensen de kans krijgen om uit te proberen opvouwbare technologie.
Het is vermeldenswaard dat octrooien niet altijd ontwikkeld in producten, dus er is geen garantie dat deze functies maken het in de Razr 2020, maar Motorola is duidelijk op zijn minst een experiment met hen.

4. Een grotere camera array

Het tweede gerucht, ook van een patent suggereert de Motorola Razr 2020 zal worden moddable, net als de Moto Z-serie. Het patent toont een camera mod met een clip aan de bovenkant van de Motorola Razr 2, evenals de andere mod aangesloten op de vouw, hoewel we niet weten wat die doet.
(Image credit: de Toekomst)

Tot nu toe zijn er twee geruchten hoorden we rond de Motorola Razr 2020, of een door Motorola Razr 2, zoals we hebben gehoord dat bedoelde.
Als we meer stukjes van de informatie over de Motorola Razr 2020 werken we in deze sectie.
De Motorola Razr 2020, net als alle top-end moderne smartphones, moet echt een fatsoenlijke camera array – de Razr 2019 niet hebben dat, en het leed voor.