Ruiz vs Jozua 2 live stream: hoe kijken de huidige boksen rematch online vanaf elke locatie

ExpressVPN is de beste all-round VPN voor streaming, komt met een 30-dagen-geld-terug garantie en 3 maanden GRATIS wanneer u zich aanmeldt voor een jaarabonnement.
Balans van opties en het gemak van gebruik

Andy Ruiz Jr vs Anthony Joshua 2 – waar en wanneer
160
Maar in tegenstelling tot in de verenigde Staten, u kunt een GRATIS proefversie met Canadese DAZN. Dat betekent dat, als je niet hebt gebruikt het voor, dan kan je de live stream van Jozua vs Ruiz 2 zonder een cent te betalen!

Voormalig Olympisch kampioen Jozua had het maken van zijn AMERIKAANSE debuut in de laatste ontmoeting met Ruiz – en sommigen zullen beweren dat de gelegenheid in Madison Square Gardens kreeg de overhand. Één van beide manier, het was een vernederende nederlaag die zag de Watford-geboren bokser volledig outfought door de unfancied challenger die legde hem uit op het canvas vier keer voordat de strijd werd uiteindelijk gestopt in de zevende ronde.
Ruiz Jr ‘ s deegachtige verschijning was het mikpunt van vele een grap voorafgaand aan de eerste strijd – maar de Mexicaanse fighter gooide de barbelen terug in zijn critici gezichten met een masterclass in slagen en bliksem hand van de snelheid. Intrigerend Ruiz lijkt te werpen gewicht in de aanloop naar deze rematch, wat wijst op een verandering in de tactiek voor de champ.
Jozua zal waarschijnlijk ook het aannemen van een andere benadering van deze tijd, en zal moeten maken van zijn fysieke voordelen in hoogte (vier centimeter) en bereik (acht) tellen veel meer tijd. Joshua is ingesteld op de zak van de grootste ooit te betalen dag voor een Britse bokser, met de 30-jarige ingesteld op zak maar liefst £66 miljoen euro voor de zaterdag in de strijd, maar een nederlaag in Saoedi-Arabië zal komen op een grotere kosten voor de Brit want het zal waarschijnlijk kost het hem zijn status als top-tier zwaargewicht.
Het is een rematch geen gevecht fan wil missen, met een indrukwekkende undercard die overeenkomt met de kenmerken Dillian Whyte geconfronteerd Mariusz Wach en Alexander Povetkin botsen met Michael Jager op dezelfde factuur. Lees verder om te zien hoe je een Ruiz vs Jozua live stream.

Hoe kijken de Ruiz Jr vs Jozua strijd van buiten uw land
Als u wilt kijken naar het boksen buiten uw land, kan het zijn dat de inhoud is geo-beperkt. Dat zou kunnen betekenen dat, ondanks het feit dat de toegang als op de eigen grasmat, u bent geblokkeerd terwijl weg. Fret niet, die kunnen worden verholpen met het gebruik van een slim stukje software genaamd een VPN – beter dan de jacht voor sommige gevaarlijke, illegale stream op Reddit.

Niet in de UK? Vervolgens moet u een VPN om dit te bekijken in live stream – volg de instructies hierboven.
55
ExpressVPN

Het beste voor

De minuten af te tellen tot het jaar van de laatste grote zware krachtmeting, en het voelt bijna als AJ ‘ s hele carrière op het spel. Zijn rematch tegen Andy Ruiz Jr vanavond volgt een nederlaag die de wereld geschokt terug in juni. En we zijn bijna klaar om de twee krijgers in de strijd opnieuw.

Hoe kijken de AJ strijd in het verenigd koninkrijk

Werkt met

Natuurlijk, als je buiten Canada, kunt u volg de VPN-route boven en stemmen in met een DAZN log-in alle hetzelfde.
Indien de ondertekening van DAZN beroep maar je bent buiten de VS zijn dit weekend, dan is het gebruik van een VPN laat je kijken als je weer thuis bent.

Aantal plaatsen

Hoe live stream Ruiz Jr vs Jozua 2 in de VS

Zal het Britse fighter wraak te nemen en terug zijn WBA -, IBF en WBO wereld titels of kan Ruiz Jr toon de wereld zijn titel te winnen was geen toevalstreffer? Niet te missen een punch – geen kwestie waar in de wereld je ook bent – door het lezen van onze Ruiz vs Jozua 2 live stream gids.

P2P Verkeer


Hoe kijken Ruiz JR vs Jozua 2 in Canada voor GRATIS

Niet in Australië? U moet gebruik maken van een VPN om naar te kijken deze stroom buiten Australië zelfs als je een Aussie in een ander land.
Hotspot Shield
Streaming service DAZN (spreek uit: ‘Da Zone’) heeft de rechten om de Ruiz vs Jozua rematch en de dekking begint om 3.30 pm ET, 12.30 uur PT op de abonnement-kanaal.

Hoe live stream Ruiz vs Jozua 2: Australië stream

U kunt kopen in de Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr vechten voor € 24.95 via Sky Sports Box Office. Bekijk ofwel via uw Hemel account, of u kunt bekijken op uw computer, mobiel, tablet en verschillende TV-streamers.

Zodra u hebt gedownload en geïnstalleerd deze software bent u in staat om te veranderen waar je lijkt te worden dankzij een aantal slimme IP-adres stuiteren. Die krijgt niet alleen rond geo-inhoud waarvoor restricties gelden, maar ook helpt om uw identiteit veiliger als ze online zijn.
Sky is teveel start om 5 uur GMT, maar we zouden niet verwachten dat Jozua in de ring tot 8.30 uur op zijn vroegst.