Top giften van Kerstmis voor PC-gamers

Zo, nu de Feestdagen naderen snel, we dachten dat het zou de perfecte tijd om te verzamelen alle van de beste PC-gaming speelgoed dat het licht van een PC gamer weinig RGB hart.
Langdurige batterij
Lees de volledige recensie: de Razer Kraken Kitty Edition


Duur
(Image credit: de Toekomst)

SecretLab Omega 2020

Een prachtige gaming toetsenbord

De beste videokaart voor de meeste mensen Zeer pluche nek en lumbale kussens
Redelijk geprijsd
Kussens verplaatsen
Iemand die veel tijd doorbrengt zitten en het spelen van de beste PC-games gaat naar een comfortabele gaming stoel om in te zitten, en als je het ons vraagt, is er niet één dat is comfortabeler dan de SecretLab Omega. Deze stoel was al uitstekend, maar het is nog verbeterd voor 2020, en nu is het één van de meest duurzame stoelen op de markt. Het is een beetje duur, maar het is nog steeds in het rijk van de rede, en het duurt voor eeuwig.
Razer Blade 15
(Image credit: de Toekomst)De Razer Blade 15 Een luxe gaming laptop CPU: Intel Core i7-9750H | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti – RTX 2080 Max-Q | RAM: 16 GB | Beeldscherm: 15.6-inch FHD (1.920 x 1.080) 144Hz paneel | Opslagcapaciteit: 512 GB M. 2 SSD Prachtige, subtiele design Uitstekende prestaties Onderkant wordt erg warm Als u wilt de meest luxueuze PC gaming gift van Kerstmis, we redden het beste voor het laatst. De laatste Razer Blade is niet alleen een krachtige gaming laptop, maar het is een stijlvol een op dat. Dit is het soort van laptop voelt u zich absoluut geen schande dragen om tot coffeeshops, maar zal nog steeds in staat om te spelen met het nieuwste en beste PC-games. De manier waarop we hier bij TechRadar denk graag dat deze laptop is “een MacBook is voor gaming,” en dat is nooit meer waar dan de met dit model. Lees onze volledige review: de Razer Blade