Raven vs Rekeningen live stream: hoe kijken de huidige NFL football 2019 overal

We hebben het allemaal de weg naar week 14 van de 2019-20 NFL seizoen en dit weekend zult u te zien krijgen van de Baltimore Ravens gaat tegen de Buffalo Bills. Dit is een game die je niet wilt missen als Raven quarterback Lamar Jackson is slechts 63 meter afstand van het breken van de all-time seizoen haasten record van Michael Vick. We zijn hier om u aan te vangen, elke minuut van de huidige game – zien hoe je een Raven vs Rekeningen live stream, ongeacht waar in de wereld je ook bent.

Baltimore Ravens vs Buffalo Bills – wanneer en waar?

De Baltimore Ravens gezicht af tegen de Buffalo Bills bij de 70.000+ Nieuw Tijdperk Veld in Orchard Park, New York.

Kick-off time is ingesteld voor 1 uur plaatselijke tijd, dat is dus 10 PT, 6 uur GMT of 5 uur ‘ s ochtends) AEDT op maandag.

Baltimore gaat het in de huidige spel 10-2 en de Raven in de hoop om nog te winnen om hun acht-game winning streak. Het team gleed een beetje tijdens de weken 3 en 4 toen ze last back-to-back verliezen tegen de Chiefs en de Bruin, maar ze hebben zeker gedraaid dingen rond sindsdien. De Raven momenteel houd de bovenste plek in de AFC Noorden, maar in de huidige spel worden ze geconfronteerd met een team met een top-tier pass defense. Kan de Raven houden hun winning streak gaat of zal de Rekeningen een einde te maken aan hun indrukwekkende run?