Wonder Woman 1984 trailer onthult nieuwe schurken en de film ’80 thema

Deze trailer woont veel op de jaren ’80 setting, en waarom zou het niet? Na een van nature meer ernstige WWI instelling, de visuele richting hier is een mooi, kleurrijk, en de keuze van de termijn staat het gebruik van de pop-muziek uit de tijd (hallo, New Order ‘ s Blue Monday). Het lijkt in lijn met de minder dour en meer plezier DC films die begonnen zijn weg te nemen met het publiek in de laatste paar jaar (Shazam en Aquaman, bijvoorbeeld).
De eerste film werd een enorme hit, met zijn 1 miljoen box office ver boven hetzelfde jaar Justice League film (7 miljoen euro), die ook co-ster het teken. Gal Gadot, natuurlijk, keert terug als Diana Prins van Themiscyra. Wonder Woman 1984 zal worden uitgebracht op 5 juni 2020.
“Ze neemt op een aantal van haar grootste vijanden, en ze tracht hen te redden en iedereen in een epische strijd… Want deze film speelt zich af in de jaren’ 80, tot een grootse, epische ervaring [als] zij deed in de jaren ’80.” Op dat punt, Jenkins geeft aan dat er veel praktische stunt werk dat de film tot leven brengt. De directeur niet zou worden getrokken over hoe Chris Pine Steve Trevor zal terugkeren als een deel van het verhaal, alleen dat ze nog een “eureka!” moment op de set van de eerste film die geleid hebben tot deze twist, en dat zijn opname in WW84 niet een gimmick.