Apple TV Plus krijgt de eerste award-nominatie – en 14 ga naar één van Netflix film

Als het doel van Apple-TV en was het bereiken van de kritische erkenning, dan is het gelukt; Apple ‘ s streaming platform is de eerste awards nominatie net iets meer dan een maand na de lancering (in November 2019).

Billy Crudup van De Ochtend Show, Apple TV Plus’ vlaggenschip serie, is genomineerd voor een Critics’ Choice Award voor Beste Acteur in een bijrol in een dramaserie, waarin het hem tegen de wil van het Spel der Tronen‘ Peter Dinklage en Tim Blake Nelson van Watchmen.

De Ochtend-Show, waarin de ster Jennifer Aniston, Steve Carrell, en Reese Witherspoon, onderzoekt de gecompliceerde machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen in een drukke ochtend nieuws show, te midden van een schandaal over Carrell ‘ s karakter.

The Irishman

Netflix is van De Ier heeft beveiligd, 14 nominaties. (Image credit: Netflix)

Netflix nog steeds domineert