Bose ‘ s QuietComfort 35 II-koptelefoon zijn maar AU$340 op Amazon

Het was niet zo lang geleden, maar Black Friday 2019 is hard op weg een verre herinnering. Echter, Amazon Australië niet te wachten op het stoppen van die besparingen op korte termijn.

Over de laatste week, de e-commerce gigant is het aanbieden van een fatsoenlijke kortingen op sommige Bose hardware als onderdeel van de ‘7 Dagen van Aanbiedingen’ – campagne. Vandaag (9 December) is de laatste dag, en Amazon is het afdekken met aanbiedingen op de zwart, zilver en rose goud editie van de excellent – en populaire – Bose QuietComfort 35 II.

Alle drie de kleuren zijn momenteel verkrijgbaar voor slechts AU$339.99, die is nog maar net een paar dollars meer dan Amazon ‘ s Black Friday bieden. Dus als u hebt gemist op het krijgen van een stel, je krijgt een wriemelen op zodra dit is een één-daagse bieden alleen.

Als u een Prime-lid en u bestelt een set van vandaag, kun je verwachten dat het aankomen op uw deur in twee werkdagen. Als u niet een Prime-lid, je moet nog steeds in staat om het te krijgen voor de Kerst, in het geval dat u wilt geschenk voor een geliefde, of gewoon uzelf verwennen met een nieuwe set van noise-cancelling hoofdtelefoons.

De Bose QuietComfort 35 II | AU$340 (was AU$499; opslaan AU$159)

Ze zijn populair voor een reden: de QC35 IIs geweldig geluid, zijn comfortabel en kunnen af en toe worden gekocht voor minder. Dus als je al het begeren na een van deze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, dan pak vandaag een paar met Amazon snijden AU$159 uit de werkelijke prijs van de Zwarte, de Luxe Zilver en de limited-edition – Rose Goud – versies.Bekijk De Deal