De beste BT Sport deals, aanbiedingen en pakketten in December 2019

Virgin Media | Full House bundel | LEVENDIG 100 breedband | 12 maanden | £35 setup kosten | £57pm
Naast alle BT-Sports-kanalen in HD, je krijgt maximaal 100 mbps glasvezel breedband, dat is meer dan genoeg voor de meeste huishoudens, zelfs als u het downloaden /streamen op een frequente basis. Deze bundel komt ook met V6-Maagd-TV box met meer dan 230 kanalen die kunnen worden onderbroken, teruggespoeld en opgenomen. Vaste tarieven en de lijn van de huur zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten. Gebruik de link hieronder om meer te lezen.

Bekijk deze BT Sport deal: Virgin Media Full House bundel £57pm
Als alternatief, als het Sky Sports dat je naar op zoek bent, hebben we ook uitvoerig de laatste Sky TV deals beschikbaar zijn.
BT Sport Pack HD op Sky | 1 maand (voortschrijdend) | £35 activatie | £29.99 pm
De laatste optie voor Sky klanten is een één-maands ‘ rolling contract. Dit is alleen beschikbaar in SD en de activeringskosten van € 15 meer dan de andere contracten. De positieve kant van dit alles is dat uw contract gewoon rolt over iedere maand, wat betekent dat u kunt opzeggen wanneer u wilt. Als je dit vooral voor het voetbal, het kan bespaart u veel geld op het einde van het seizoen. Scroll naar beneden voor de laatste optie als u klikt door.

Wat is er op de BT Sport?

Wij hebben goed nieuws voor u, u kunt nu eindelijk ontspannen en stoppen met zoeken – wat branden BT Sport vraag die je hebt, we zijn hier om te beantwoorden. Of u nu op zoek bent naar hoge en lage voor de beste goedkope BT Sport deal of bent u benieuwd of u kunt kijken naar de Champions league op BT Sport nog vragen of kunt u krijgen BT Sport op Sky of Virgin Media, hebben we got you covered.

Afscheid nemen van het stellen van de pub verhuurder te wisselen over de wedstrijd die je eigenlijk wilt om te kijken en te verstoren die de Mens van de Verenigde ondersteunen van zuid-italianen. En vergeet niet er is een selectie van de Premier League wedstrijden per week.
Er zijn zo veel aanbiedingen vliegen in het rond – we hebben gedaan het harde deel en onderzocht alle van hen, dus we hebben het neusje van de zalm voor u. We hebben ook vereenvoudigd het biedt en hen georganiseerd door de provider, zodat je kunt krijgen een duidelijke en eenvoudige uitleg van elke deal.
Bekijk BT Sport deal: BT Sport Pack HD op Sky £34.49 pm

Hoe te krijgen BT Sport aanbiedingen rechtstreeks van BT

Er zijn een paar Maagd breedband met BT Sport pakketten om uit te kiezen, helaas is zij niet de goedkoopste Maagd deals. Aan de positieve kant je het glanzende een HD-versie van de BT-Sports-kanalen in alle van hen. Er zijn drie aanbiedingen om uit te kiezen, maar als je gaat door middel van de transactie kan worden aangeboden een paar extra ‘ s of upgrades langs de weg.

BT Sport biedt als je niet een BT klant nog

Bekijk BT Sport deal: BT Sport Pack HD op Sky £29.99 pm

Ik ben al een bestaande klant BT

Op deze pagina hebben we alle informatie die u nodig hebt op de beste aanbiedingen rechtstreeks van BT (voor nieuwe en bestaande klanten) en ook hoe je een BT-Sport pakket als u al hebben Sky-TV of Virgin Media.

Je hoeft niet te gaan met breedband te krijgen BT Sport. BT is scherp te laten zijn rivalen betalen ze laat u in op de actie. Nieuwe Maagd breedband klanten kunnen profiteren van de Maagd het supersnelle glasvezel breedband en genieten van BT Sport.

Je hoeft niet te gaan met breedband te krijgen BT Sport. BT is scherp te laten zijn rivalen betalen ze laat u in op de actie. Nieuwe Maagd breedband klanten kunnen profiteren van de Maagd het supersnelle glasvezel breedband en genieten van BT Sport.

De opties zijn eenvoudig maar en BT ‘ s website, zal het u door de stappen, hebben We links opgenomen en we praten je door de verschillende opties en hoeveel ze kosten ook.
Plaats een muur tussen hun klanten, BT en Sky hebben een akkoord bereikt waardoor bestaande Sky klanten toegang tot BT Sport ook. Dat betekent dat ze de meest uitgebreide sport-dekking in het verenigd koninkrijk. Sky klanten hebben dit in te stellen via BT al dan Lucht.

BT Sport aanbiedingen zijn beschikbaar als een add-on om een BT-TV-pakket en ook als extra voor breedband. Laten we eens kijken naar alle opties en hoeveel ze kosten u per maand. Als u op zoek bent naar de goedkoopste prijs, dan is uw beste inzet is om prijzen rechtstreeks van BT in plaats van door derden zoals Sky en Virgin Media

Hoeveel is BT Sport op Sky?

BT Sport app/streaming toegang | 18 maanden | £10 per maand (als je die hebt BT broadband)
Als u breedband, maar geen BT-TV, kunt u nog steeds toegang BT Sport via de online speler en BT Sport app. Dit is momenteel GRATIS voor drie maanden, daarna £16 per maand. Opmerking: dit kan een uitbreiding op uw huidige BT broadband overeenkomst voor een nieuwe periode van 18 maanden, bu controleer de kleine lettertjes. Gebruik de link, scroll naar beneden de pagina toe te voegen van deze aanbieding als u al breedband.
Virgin Media | TV | Full house bundel | 12 maanden | £35 activatie | £53pm
Als u niet wilt dat een vast of breedband diensten van Virgin Media bent u in staat om toegang te krijgen tot de TV-diensten als een zelfstandige overeenkomst. Het is niet bijzonder goedkoop in vergelijking met de bundels boven, vooral omdat je het niet krijgen van breedband of een telefoonlijn. Maar als je het niet nodig hebt breedband of een telefoon lijn dit is vrij een beetje meer betaalbaar. Als u een kijkje wilt nemen op de Virgin-TV met BT Sport deal, gebruik de onderstaande link en scroll naar beneden naar de Full House bundel.
Als u al breedband of een BT-TV deal, we hebben goed nieuws voor u! U kunt krijgen BT Sport voor minder dan iemand anders op Sky of Maagd, misschien zelfs gratis. Neem een kijkje op de nieuwste opties voor het huidige BT klanten hieronder.
BT Sport pack | 18 maanden | £10 per maand met breedband en TV-BT
Als u reeds Breedband en BT-TV (zelfs de basis TV-pakket), het is super makkelijk om toe te voegen BT Sport aan je setup. Beter nog, het is slechts € 10 extra per maand. Let op: aanmelden voor dit kan ook het vernieuwen van uw bestaande Breedband/TV-contract, dus zorg ervoor dat u de kleine lettertjes.

Niet te vergeten dat je kan streamen de Rugby Aviva Premiership, Europese Rugby Unie, Moto GP en nog veel meer. Klinkt goed? Vervolgens laten we check out de nieuwste BT Sport biedt.


Een cricket fans? BT Sport is ook de enige plek om te genieten van Ashes cricket volgend jaar, als BT ingerekend de exclusieve rechten voor de uitzending van volgende zomer.
Bekijk BT Sport bieden: BT Sport add-on voor GRATIS (naar beneden scrollen op de pagina om het aanbod)
Het grote ding over het HD-pakket is dat u kunt krijgen het pakket GRATIS voor de eerste drie maanden en betalen pas op maand vier. En laten we eerlijk zijn, niet-HD footy op moderne Tv ‘ s wordt een beetje grimmig. Dus als je wilt om te voorkomen dat het korrelig Vaseline kijken (Snobs? Ons?) dan is deze BT Sport deal deal geeft u het bereik van de kanalen in glanzende high-definition. Aan de positieve kant, dit is slechts € 6.50 meer per maand dan de standaard definitie-pakket – je zou zelfs niet twee pinten voor dat uw lokale tegenwoordig.