De mobiele industrie en tech-kanaal beweegt voor December 2019

(Image credit: de Toekomst)

Voormalig CEO BT Gavin Patterson stelt een andere rol

(Image credit: de Toekomst)

Sari Balfauf vervangt Risto Siilasmaa als Nokia Stoel

(Image credit: de Toekomst)

Fergal Donovan joins PC ‘ s Draadloos

(Image credit: de Toekomst)

Mark Mitchison neemt de controle bij Brightstar VERZENDING

(Image credit: de Toekomst)

Tom Deynard is nieuwe Tesco Mobile CEO

(Image credit: de Toekomst)

Vodafone herstructureert, namen CEO van business tower

(Image credit: de Toekomst)

Voormalige BT baas treedt toe tot bestuur van AI bedrijf

(Image credit: de Toekomst)

Max Taylor weer bij VodafoneWilkin Lee joins Oppo


Gigaclear krijgt nieuwe CEO


Intel rekruten Qualcomm CFO als nieuwe leider van financiënCityFibre namen Simon Holden als Groep COO


A1 Comms benoemt O2 alumni van Business MD


Colt benoemt nieuw hoofd van de mobiele connectiviteit oplossingen


Philip Jansen veronderstelt de controle van BTHyperoptic namen nieuwe ISP Managing Director


GSMA benoemt nieuwe voorzitter


BT Veiligheid CEO van het bedrijf afgesloten

BT en EE alumnus Mansoor Hanif is Ofcom de nieuwe Chief Technology Officer (CTO), het vervangen van de lange staat van dienst Steve Unger die links van de regulator in juni.
Hanif nieuwe taak zal worden om ervoor te zorgen Ofcom ‘ s werk is de hoogte van de laatste ontwikkelingen in netwerk-technologie, die voorheen diende als hoofd van convergentie bij BT-EE.

Boris Dragovic is Hyperoptic Chief Strategy and Transformation Officer

Glasvezel aan de Huisvesting (FTTP) netwerk builder Hyperoptic heeft benoemd Boris Dragovic is benoemd als Chief Strategy and Transformation Officer. Dragovic zal verantwoordelijk zijn voor het helpen van de altnet schaal en efficiënter werken als ze zich opmaakt voor de uitbreiding
Drie CTO Bryn Jones heeft het bedrijf verlaten na zes jaar, die geloven dat de tijd rijp is voor een carrière en levensstijl te veranderen.
Jones trad Drie in Mei 2012 en is verantwoordelijk voor strategie, design en implementatie. Daarvoor was hij Directeur van de Mobiele Levering op Virgin Media.

Max Taylor vertrekt EE BT combineert marketing functies

EE is directeur van marketing Max Taylor bedrijf heeft verlaten voor een nieuwe functie elders. Pete Oliver heeft genomen over de nieuwe gecombineerde rol van Marketing voor BT Consument, EE en Plusnet. Taylor had bij EE voor 15 jaar
Wilkin Lee vertrekt van Eer
Wilkin Lee heeft zijn rol als Eer UK sales en marketing directeur na bijna vier jaar met de Huawei-eigendom smartphone maker. Het is onduidelijk waar zijn volgende positie, maar Lee zei op Twitter dat er “spannende uitdagingen” in de pijplijn.

Mike Surrey is de nieuwe CEO Gigaclear

Gigaclear COO Mike Surrey is gepromoveerd tot CEO na het vertrek van Matthew Hare. De haas, die oprichter van de alternatieve netwerk infrastructuur builder, was een kampioen voor supersnel breedband tijdens zijn ambtsperiode van acht jaar.

Nick Gelezen zal worden, de nieuwe CEO van Vodafone Group, in oktober, het vervangen van de lange staat van dienst Vittorio Colao, die gedurende een decennium in de top-taak. Lezen is de huidige CFO van Vodafone Group en heeft eerder gediend als de CEO van Vodafone UK.

Uber benoemt voormalig Virgin Mobile MD als kop van Noord-Europa

Uber heeft aangewezen, de voormalig directeur van Virgin Mobile als nieuwe leider van Noord-en Oost-Europa. Hij was eerder directeur van elektronica bij Amazon UK en vervangt Jo Bertram die van vorig jaar. Zijn grootste taak zal zijn het omgaan met Transport for London (TfL) over verlenging van zijn licentie.

Orange Business Services benoemt Helmut Reisinger als CEO
Helmut Reisinger is gepromoveerd tot CEO van Orange Business Services, het vervangen van Thierry Bonhomme, die met pensioen gaat later dit jaar. Reisinger was eerder hoofd van de internationale, die de werkzaamheden van de onderneming buiten Frankrijk, en zal direct rapporteren aan Oranje CEO Stephane Richard.
Andrew Kantel is Unlockd de nieuwe Chief Commercial Officer

Andrew Kantel is de nieuwe chief commercial officer van mobile advertising bedrijf Unlockd. Kantel was eerder hoofd van de EMEA en APAC op GoCanvas en daarvoor was hij Australië en het verenigd koninkrijk country manager bij Tranglo Mobiele Betalingen. Op Unlockd, zal hij worden belast met het groeien van de onderneming en het verkrijgen van nieuwe leveranciers.
Matt Stagg swaps EE rol voor BT Sport Directeur van de Mobiele Strategie

EE het hoofd van de media en broadcast Matt Stagg is tot het nemen van de nieuw gecreëerde rol van BT Sport Directeur van de Mobiele Strategie. Mobiel wordt een steeds belangrijker platform voor de omroep en Stagg zal worden belast met het kweken van de doelgroep en het helpen identificeren van nieuwe technologieën.
Gerry McQuade worden BT Enterprise CEO

Gerry McQuade zal de eerste chief executive van de nieuwe BT ondernemingskamer bij het van start op 1 oktober. McQuade is op dit moment CEO van BT Wholesale en Ondernemingen, die worden gecombineerd met BT Bedrijfsleven en de Openbare Sector, waarvan het eigen CEO Graeme Sutherland is om af te wijken van het bedrijf.
Paul Jacobs joins Exertis van Tech Data

Exertis heeft benoemd Paul Jacobs aan de nieuw gecreëerde functie van Directeur business development en innovatie, waar hij verantwoordelijk is voor het binnenhalen van nieuwe en opkomende technologieën die waarde kunnen toevoegen aan wederverkopers. Eerder was hij Business Unit Director bij Tech Data VERZENDING.
Huawei heeft met de naam Anson Zhang als de nieuwe UK managing director voor haar consumer business. Zhang bij het bedrijf als haar Finland MD in 2009 alvorens een vergelijkbare positie in Polen en de tsjechische Republiek.
Ericsson namen nieuwe chief legal officer

Ericsson benoemt Xavier Dedullen (zie foto) als chief legal officer en een hoofd van de afdeling juridische zaken van de naleving. Eerder was hij Group General Counsel en Chief Compliance Officer van het in zwitserland gevestigde bedrijf LafargeHolcim. Ericsson heeft ook de benoeming van de CTO Erik Ekudden zijn executive team.
Voormalige Uber hoofd O2 is de nieuwe chief digital and strategy officer

Jo Bertram heeft de naam O2 ‘ s nieuwe digitale en strategie officer rapporteert rechtstreeks aan CEO Mark evans meldt de FT. Bertram was hoofd van de Uber ‘ s noord-Europese bedrijven maar links in oktober vorig jaar. Sindsdien is ze een executive-in-residence bij tech fonds EQT Ventures, een positie die ze zal bewaren zodra ze voegt O2 in April.

Andrew Taylor nieuw Gamma CEO Communications

BTGS heeft de naam Roger Woodend als de eerste Directeur van Media en Technologie. Woodend is bij BT voor 15 jaar en het hoofd van de nieuw opgerichte wereldwijde team van New York City.

Gavin Patterson heeft zich aangesloten bij Paars WiFi als een niet-uitvoerend bestuurder. Patterson links zijn rol als CEO BT in januari en heeft sinds uitgegaan van de positie van de EMEA-Voorzitter voor Salesforce

BT benoemt nieuwe Chief Strategy and Transformation Officer


Nokia heeft met de naam Sandra Bonte als Voorzitter van de Vaste Netwerken Business Group. Bonte vervangt Federico Guillen wie is de nieuwe Nokia President Customer Operations en bij het bedrijf als onderdeel van de Alcatel-Lucent fusie in 2016.

Steve Heald is benoemd als de nieuwe Directeur van A1 Comms’ businessn divisie. Heald joins van O2, waar hij hoofd was van de B2B directe partners.
Steve Heald is benoemd als de nieuwe Directeur van A1 Comms’ businessn divisie. Heald joins van O2, waar hij hoofd was van de B2B directe partners.

Micron maakt belangrijke afspraak


Michael Sherman