Dell is het raken van de Groene maandag hard met deze Alienware-m15 deal

De Alienware m15 is makkelijk een van de beste laptops die er zijn, en nu dat de nieuwe, gebaseerd op de Legende ID ontwerp gedeeld door het nieuwe Gebied-51m, de oude is het krijgen van een vlezige Groene maandag korting.

U kunt deze gaming laptop, vastgebonden met een 9e generatie Intel Core i7-processor, 32GB RAM-geheugen en een Nvidia GeForce RTX 2060 voor slechts € 1,349 tijdens de Groene week maandag, een enorme besparing van $750. Dat zet het in dezelfde regio als vele mid-range gaming laptops met GTX grafische chips die niet in staat zijn van het ray tracing.

Alienware m15: $2,099 $1,349 bij Dell
De Alienware m15, vastgebonden met een Nvidia GeForce RTX 2060 en een Intel Core i7-9750H is een absolute krachtpatser, die in staat van het runnen van vrijwel alles. En, met een $750 Groene maandag korting, er is nooit een betere tijd geweest om te springen op. Bekijk De Deal

En terwijl dit de ‘oude’ ontwerp, niet fout als gedateerd. Alle hardware is hier duidelijk in de nieuwe generatie, en moet meer zijn dan geschikt voor zelfs de meest veeleisende PC-games op de native resolutie van 1.920 x 1.080 zonder een probleem. Als een bonus, deze laptop komt zelfs met een 144Hz refresh rate, zodat u kunt spelen scherp op de weg.

Je moet gewoon niet zie gaming laptops van dit kaliber voor deze lage prijs vaak. Dell is duidelijk het wegwerken van oude voorraden, zodat het zich kan focussen op het nieuwe model, maar als je na een goede gaming laptop tegen een vaste prijs, moet u absoluut springen op deze.

Niet wilt dat de Alienware? We hebben ook een paar andere Dell Groene maandag deals naar beneden.

Dell G7 15: $1,449 $949 bij Dell
Terwijl het niet zo krachtig (of gladde) als de Alienware m15, het Dell-G7 15 is nog steeds een fantastische mid-range gaming laptop. Dit model, vastgebonden met Nvidia GTX 1660 Ti graphics, ziet een enorme $550 Groene maandag korting. Bekijk De Deal

De Dell UltraSharp U2717D: $599 $269 bij Dell
De Dell UltraSharp-serie is het verstrekken van professionele kwaliteit te monitoren zonder compromissen. Terwijl dit meestal betekent hoge prijzen, deze Groene maandag deal ziet de prijs krijgen drastisch naar beneden tot $269.Bekijk De Deal

Zie voor meer aanbiedingen bij onze roundup van de beste goedkope laptop aanbiedingen die er nu gebeurt.