Deze ongelooflijke Moto Z4 deal kost je slechts $10 per maand

Het is niet duidelijk hoe lang deze per maand bieden zal duren, dus als u al een blik op de Moto Z4 of een 5G telefoon in het algemeen, is het nu de tijd om te kopen, en met Kerst om de hoek, het kan ook een geweldig cadeau.
En met of zonder 5G, de Moto Z4 is het overwegen waard voor uw volgende telefoon. Dit is een goede mid-range handset, met een Snapdragon 675 chipset, 4GB RAM, een 6.4 inch 1080 x 2340 OLED-scherm, een 48MP de camera aan de achterkant, en een 25MP front-facing één.
Technisch gezien is het Moto Z4 is eigenlijk een 5G telefoon, maar het kan zijn dat je hoeft te doen is sluit de 5G Moto Mod (afzonderlijk verkocht voor $349.99). Dus het is nog steeds een relatief betaalbare manier om een 5G handset, vooral in deze gereduceerde prijs. In feite, zelfs bij volledige prijs die wij verklaard dit de goedkoopste van 2019 de 5G-compatibele handsets in onze review. Die prijs is voor de Moto Z4 van Verizon in Frost Wit of Flash-Grijs. Het is van een standaard prijs van € 20.83 per maand, dus minder dan de helft van de prijs komt uit op 0 in het algemeen.

5G is meestal duur, maar het hoeft niet, zoals nu kunt u de Moto Z4 voor de opmerkelijk lage prijs van slechts per maand gedurende 24 maanden.
Moto Z4 | .83 per maand , – per maand bij Verizon
De Moto Z4 is een veelzijdige mid-range telefoon met een 5G add-on en op de huidige prijs van 0, verdeeld over 24 maandelijkse betalingen het is makkelijk een van de goedkoopste manieren om een 5G handset.Bekijk De Deal
Het ondersteunt ook alle Motorola andere Moto Mods, dus als je wilt een extra batterij, betere speakers, of een aantal andere dingen, u kunt de clip hen op.