Dit laagste prijs ooit op de Sennheiser Momentum draadloze koptelefoon maakt ze een perfect kerstcadeau

Als je er niet in geslaagd te pinnen perfecte koptelefoon deal over Black Friday, je hebt niet miste de kans – als deze Sennheiser Momentum Gratis Speciale Editie in-ear koptelefoons zijn weer terug op hun laagste prijs ooit.
Maar als je niet zoveel over volledig ongebonden audio, het Momentum Gratis oordopjes bieden nog top-notch audio, maar met een kabel is aangesloten en de in-line afstandsbediening (die is een beetje meer van praktische dan de Ware Draadloos model touch controles, toch).
Deze deal is nu live op Amazon tot middernacht op 22 December 2019 – of tot de voorraad op dit aanbod loopt uit.

Zeker, ware draadloze oordopjes zijn al de woede van deze dagen, en kan je zelf drijven in de richting van de Sennheiser Momentum Echte Draadloze plaats, die momenteel zitten op ongeveer £199.

Draadloos of waar een draadloos netwerk?

Sennheiser Momentum Gratis: £179.99 £69.99 bij Amazon
Wie heeft waar een draadloos netwerk? Deze in-ear Bluetooth-hoofdtelefoon biedt een uitstekende geluidskwaliteit, ondanks het nu al een paar jaar oud. Houd in gedachten een korte levensduur van de batterij (zes uur) en oudere Bluetooth-4.2-aansluiting standaard.Bekijk De Deal
Slechts € 69.99, van oorspronkelijk £179.99 AVP, je bespaart meer dan honderd pond voor hoge-kwaliteit audio in een stijlvolle Sennheiser pakket – beter voor de black-and-red Special Edition exclusief bij Amazon.
Dit model is op de markt voor bijna twee jaar nu al, dus je krijgt te maken met de iets oudere Bluetooth 4.2 standaard – dan de laatste 5.0-norm, die is meer energie-efficiënt en biedt een groter draadloos bereik.