macOS 10.14 Mojave release datum, nieuws en beschikt over

Nu dat macOS 10.14 Mojave is op onze Macs voor een paar maanden nu, het brengen van iOS-apps zoals Nieuws en Standen op onze desktops van Apple ‘ s besturingssysteem is beter dan ooit tevoren. Maar dat is niet alles: macOS 10.14 ook vol met geweldige nieuwe en verbeterde functies, zoals de systeem-brede Donkere Modus en versterkt de productiviteit via Finder.

In de komende paar jaar meer iOS-apps moet komen om de beste Macs. Apple bevestigde dit op de WWDC 2019 door de aankondiging van het Project Katalysator, waardoor het eenvoudiger en beter gestroomlijnde voor ontwikkelaars om hun iPhone-en iPad-apps voor de Mac-omgeving. Bovendien Project Katalysator is beschikbaar voor ontwikkelaars sinds 3 juni met macOS Catalina‘s beta. Nu Catalina is een behoorlijk aantal van deze apps zijn beschikbaar. En, meer moet volgen.