Microsoft Surface Boek 3 zou kunnen komen met een radicaal nieuw ontwerp

Ten tweede, dit is gewoon een patent, en vele patenten eigenlijk nooit eindigen als afgewerkte producten. Als het Oppervlak van Boek 3 is op komst, er is geen garantie dat het zal beschikken over de nieuwe afneembare toetsenbord.
Door het nemen van een meer radicale benadering van de Oppervlakte van Boek 3 van het ontwerp, Microsoft, kan eindigen met een veel spannender apparaat.
Wat onderscheidt het van vorige Oppervlak Boek-modellen is, dat naast het trackpad onder het toetsenbord, is er een kleine ruimte voor het gebruik van een stylus om notities.
Meer interessant is dat, wanneer het afneembare toetsenbord is omgedraaid, de achterkant wordt een groot schrijfoppervlak”, die de gebruiker kan gebruiken om aantekeningen te maken of misschien gebruiken als een grafisch tablet voor de hand tekenen en schetsen. Surface Book 3 patent
Een afbeelding van het patent laat zien wat het schrijven oppervlak eruit zou kunnen zien (Image credit: Microsoft)Volgens Microsoft een patent, het afneembare toetsenbord “bevat ook een tweede side […] dat is voorzien van een schrijfblad. De gebruiker kan het gebruik van een pen, een vinger, of een ander te voeren om te tekenen op het schrijfoppervlak.”
Dit zou het Oppervlak Boek 3 (of wat dan ook aanstaande apparaat van Microsoft is het denken van deze functie met) een zeer nuttig hulpmiddel voor kunstenaars en grafisch ontwerpers, evenals iedereen die de voorkeur geeft aan het schrijven van noten met de hand.
Een gewaagde nieuwe richting
Als deze nieuwe afneembare toetsenbord is inderdaad komt naar de Oppervlakte van Boek 3, of een vergelijkbaar apparaat, dan kan het vormt een welkome terugkeer naar het design, de innovatie, die we gevoeld recente Oppervlak producten hebben ontbroken.
De recent uitgebrachte Surface Pro 7 en Oppervlakte Laptop 3, bijvoorbeeld, werden twee apparaten die alleen aangeboden minor upgrades in vergelijking met hun voorgangers, terwijl het spelen van het zeer veilig als het ging om het design.

De Oppervlakte van Boek 3 zou kunnen komen met een radicaal nieuw ontwerp met een afneembaar toetsenbord met een paneel aan de achterkant dat kan worden gebruikt voor het schetsen en aantekeningen maken met een stylus.
Een paar woorden van voorzichtigheid, voordat je te enthousiast, dat wel. Eerste van alles, terwijl het Oppervlak Boek 3 is waarschijnlijk gebeuren op een bepaald punt willen we raden 2020 release datum), Microsoft heeft nog niet officieel aangekondigd.
Als dit niet gebeurt, kan het vinden van enthousiasme voor het Oppervlak apparaten begin serieus te nemen.
De potentiële nieuwe ontwerp komt van een octrooiaanvragen (gespot door Windows-Laatste), die is getiteld “Computing apparaat met afneembare het schrijven van input device” (catchy), en toont een computer die lijkt op het Oppervlak Boek met een afneembaar toetsenbord.
Nog steeds leven we in hoop die Microsoft heeft gemaakt aan boord van de kritiek de laatste ronde van de Surface apparaten kreeg, en is van plan een aantal grote veranderingen als het gaat om het ontwerpen van de belangrijkste producten.