Sling TV-deal: voor een gratis Google-Nest Hub wanneer u vooraf betalen 3 maanden van Sling TV

Als je hebt nagedacht over de noodlanding op het water de kabel en het aanmelden met een streaming service, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een beperkte tijd, Sling is het aanbieden van een gratis Google-Nest Hub wanneer u vooraf betalen voor drie maanden van de Sling-TV.

Sling-TV is een streaming service, waarmee u live TV te kijken van uw favoriete zenders die u kunt aanpassen met de Slinger app. Sling beschikt ook over DVR-achtige diensten, on-demand programma ‘ s en films die je kunt huren online. U kunt kijken naar Sling-TV op elk apparaat waarmee u kunt stream in de app, zoals uw laptop, tablet, telefoon of smart display. Er is ook geen lange-termijn contracten of verborgen kosten met Sling, en op een minimum, u betaalt slechts $15 per maand. U kunt meer te weten komen over de streaming-dienst met onze Sling TV review.

Een Google-Nest Hub gewoonlijk verkoopt voor $149 (momenteel te koop voor $79), en u kunt streamen Sling op de smart display. Selecteer gewoon Zingen als uw video-streaming-apparaat, download de app en u kunt genieten van uw favoriete films en TV shows van het Nest Hub.

Als u geïnteresseerd bent in andere TV-netwerk aanbiedingen wij hebben de beste Schotel TV-pakketten en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.

We hebben ook de beste goedkope AMERIKAANSE TV-deals en prijzen te koop die aan de gang.