Deze fantastische Xbox gaat net in prijs gedaald overal

Deze Xbox gaat hebben gewoon op het schap in een post-Cyber week razernij van de fantastische kortingen en goedkope gaming. U kunt het opslaan van $150 op een aantal van de meest krachtige gaming machines die vandaag de dag rondlopen. Of u nu op zoek bent naar een Xbox One S deal voor een snelle besparing op een nieuwe console, of u heeft een oogje op had, een paar Xbox One X aanbiedingen voor een tijdje, deze besparing kan u meteen in het spel voor minder. Deze besparingen zijn het zien van fantastische recente games gebundeld met elke console evenals een aantal indrukwekkende extra controllers of extra bonussen in de VS en de UK.

Dus die Xbox Een deal ga je voor?

De Xbox One S is de standaard versie van de Xbox-console. De One S verleent u toegang tot de Xbox-bibliotheek en een fatsoenlijke spec waardig van de current-gen staan. Als u op zoek bent om te spelen sommige exclusives je het gemist deze generatie, of wilt u gewoon om uit te breiden uw collectie voor de goedkoopste prijs mogelijk te maken, is het nu de tijd om dit te doen.

De Xbox One X, aan de andere kant, is Microsoft ‘ s meest krachtige console-to-date. Uitgevoerd in 4K HDR met Dolby Atmos ruimtelijke audio -, je krijgt een premier gaming ervaring voor uw geld. U kunt op zoek om te upgraden van uw One S, of gewoon een beest van een machine rechtstreeks uit de weg. De specs die in de Xbox One X het boterachtige glad en betekent dat het kan omgaan met intense 4K resolutie met een fantastisch gemak, maar dat is ook dankzij de 12 gb aan GDDR5 grafisch geheugen. Je krijgt een snellere laadtijden, high-performance cooling, en verbeterde gameplay met dit beest van een console.

Met Project Scarlett op de horizon, deze Xbox Één deals zijn snel aan het veranderen in prijs te pakken die laatste paar gamers voor de nieuwe console overneemt. Dat wil niet zeggen dat je gaat om het verlaten van de console in een jaar tijd. Met het Spel Voorbij en wordt de snelheid van opname op de nieuwere consoles te overwegen, zult u waarschijnlijk een paar jaar gebruik van de bibliotheek al is ingesteld voor de Xbox.

Microsoft zelf hebben verdisconteerd hun Xbox One modellen, maar hier is onze top picks van uw favoriete retailers.

De beste Xbox gaat vandaag beschikbaar

Xbox gaat in de VS

Xbox One S Alle Digitale Editie | $249 $159 bij Walmart
U zult niet in staat om fysieke spelen op de goedkoopste Xbox Een deal vindt u vandaag de dag, maar de digitale bibliotheek bijeengaren voor veel minder gebruik van Spel Voorbij zal zijn de moeite waard om deze prijs. Voor $159 u de download-only Xbox Één S, met het goedkoopst zult u vinden een Xbox-console van vandaag. U krijgt ook gratis games gegooid in Minecraft, de Zee van Dieven, en sommige Fortnite DLC swag. Bekijk De Deal

Xbox One S | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | $299 $228 bij Amazon
U kunt een Xbox One S ondersteunt fysieke spellen en Star Wars Jedi: Gevallen Om een nieuwe release ter waarde van $60 door zelf te koop voor $228. Dit is een geweldige Xbox deal die komt ook met een maand van EA Toegang.
Bekijk De Deal

1TB Xbox One S | Versnellingen 5-Bundel | $299.99 $212.99 bij Walmart
Voor de Xbox One S 5 Versnellingen Bundel te koop voor $212.99 bij Walmart. Een fantastische deal, de 1TB console bundel deal bevat de volledige game downloads van Gears of War 1, 2, 3, en 4 en een demo van de Xbox-Game Pass en Xbox Live Gold.
Bekijk De Deal

Xbox One X 1TB | Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling | $499 $349 in Walmart
Dit is een fantastische $150 opslaan op een Xbox One X met Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling. Het is een splinternieuw, zeer beroemde spel op de meest krachtige Xbox Men geld kan kopen, dus je moet springen op deze deal snel tas van jou.
Bekijk De Deal

Xbox One X 1TB | Gears of War: Ultimate Edition Bundle | $499.99 $349 bij Best Buy
Het lijkt Black Friday heeft alle, maar weggevaagd voorraad van de Gears of War Ultimate bundle. Niettemin, u vindt het voor $150 af deze week bij Best Buy.Bekijk De Deal

Xbox gaat in het verenigd koninkrijk

Xbox One S 1TB alle digitale | 3 games | £149 bij Currys
Dit is de digitale versie van de Xbox Een S-console, dus je zult niet in staat zijn om cd ‘ s afspelen. Dat gezegd, dit is de oude 3-game bundle we hebben allemaal te herkennen aan een lagere prijs dan de gebruikelijke £199 waarde.

Bekijk De Deal

Xbox One S 1TB | Star Wars Jedi Gevallen Bestelling | 2x games | £199.99 bij Currys
Dit is een fantastische prijs op een Xbox One S met Star Wars Jedi: Gevallen Om gegooid voor een goede maatregel. Op de top van dat je ook krijgen van Project Cars 2 en Tekken 7. Terwijl ze zijn niet nieuw genoeg om enthousiast te worden over zichzelf, ze toe te voegen aan deze reeds stellaire bundel was altijd al goed.

Bekijk De Deal

Xbox One S 1 TB | 4 Versnellingen games | Versnellingen 5 | £199 in Spel
Dit Versnellingen 5-bundel komt met alle Versnellingen goedheid je zou kunnen vragen. Evenals de gloednieuwe 5 Versnellingen spel krijg je ook de volledige downloads van Gears of War Ultimate Edition en Gears 2, 3, en 4. Er is ook een gratis maand van Xbox Live Gold ook.
Bekijk De Deal

Xbox One X | 4 Versnellingen games | Versnellingen 5 | £449 £299 op Spel
U kunt nog steeds pak een Xbox One X met deze ultieme Gears of War bundel voor een grote prijs op het Spel deze week. Spelen Gears 5, 4, 3, 2 en Gears of War Ultimate allemaal opgenomen in dit eye-wateringly laag € 299 prijskaartje.
Bekijk De Deal

Xbox One X | Star Wars Jedi: Gevallen Om + 2 games| £299 bij Currys
U kunt pick-up een £299 Star Wars Jedi: Gevallen Om de bundel van Currys deze week mee naar huis nemen en een nieuwe console met een onlangs uitgebracht blockbuster spel voor veel minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Plus krijgt u ook kopieën van Tekken 7 en Project Cars 2 hier opgenomen.Bekijk De Deal

Als u op zoek bent naar de beste Xbox One X prijzen, we hebben de schuren op het web te vinden van alle bundels moet je kijken naar. Als u hebt gekocht uw nieuwe console, wilt u wellicht ook om te controleren de beste Game Pass aanbiedingen of de beste Xbox Live Gold prijzen rond.