Vivo V17 gelanceerd in India, met de kleinste punch-hole camera

Er is ook een optische in-display-vingerafdruk scanner voor de veiligheid.
De andere grote wijziging in het ontwerp komt met de camera ‘s, alle vier de achterste sensoren zijn nu geplaatst in een rechthoekig eiland in de hoek, schijnbaar geïnspireerd door Samsung’ s nieuwe designtaal voor haar smartphones. De Vivo V17 heeft een 48MP f/1.8 primaire camera, gevolgd door een 8-megapixel ultra-wide-shooter met een 120-graden gezichtsveld, een 2 mp camera aan de bokeh van de lens, en een 2 mp camera aan de macro-shooter die kunnen focussen op objecten van 4cm.

Aan de binnenkant is de Vivo V17 wordt aangedreven door de Snapdragon 675 AIE chipset (die ook gevoed de Vivo V15 Pro) samen met 8 gb RAM en 128 gb opslagruimte. De batterij wordt beoordeeld op 4500 mAh met ondersteuning voor 18W (9V 2A) Dual-Motor snel op te laden via USB Type-C.
(Image credit: de Toekomst)