Beste stereo luidsprekers: de beste boekenplank -, vloer-en Hi-Fi luidsprekers in 2019

Goed uitziende, discreet ontwerp
De schoonheid van Polk Audio is de mogelijkheid om de kwaliteit luidsprekers die concurreren met de grootste merken, terwijl het houden van een lager prijskaartje. Deze prachtige volledig assortiment van Polk Handtekening S60 torens staan om de dapperheid van de Bepaalde Technologie BP9060x torens? Nou, niet precies, maar deze zijn stellaire luidsprekers in hun eigen recht.
Maar wat zijn de beste stereo speakers, en hoe u bedoeld zijn om hen te identificeren? Om het proces gemakkelijker, we hebben getest de beste stereo luidsprekers van de meest prominente audio bedrijven die er zijn – van Klipsch en KEF Q Acoustics – en bracht alles van compacte boekenplankluidsprekers tot kamer dominerende torens en subwoofers in deze handige gids. Beoordelen We meer eenheden in de toekomst en ze toe te voegen aan deze lijst, dus houd je ogen (en oren) gepelde voor. In de tussentijd, maar dit zijn de beste stereo luidsprekers beschikbaar in 2019.
Onze top picks
Wat zijn de beste stereo luidsprekers?
Image credit: Definitive Technology
Image credit: Definitieve Technologie1. Definitieve Technologie BP9080x Ongelooflijk torens die verdienen hun forse prijskaartje Afmetingen: 7″ x 50,5″ x 16″ (B x H x D) | Gewicht: 62 kg | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Ja | Actief of Passief: Actieve sub, anders passieve | Subwoofer: 12 inch aangedreven | Frequentie bereik: 16 Hz – 40 kHz Deze perfect geluid
Dolby Atmos / DTS:X klaar
Ongelooflijke bas die kan worden gekozen
Strakke, low-profile design
Prijzig, maar ze back-up van het prijskaartje
In het leven, geld is niet alles. In het geluid, maar het is best belangrijk.
Case in point: de Definitieve Technologie BP9080x luidsprekers. Recht uit de vleermuis wij willen duidelijk maken dat deze stereo-set is een luxe-item, dat is alleen gemaakt voor de meest enthousiaste audiofiele op de markt. Als dat je is, dan laten wij u precies vertellen hoe geweldig deze luidsprekers. Van het begin tot het einde van het frequentiebereik, de BP9080x luidsprekers zijn glashelder, articuleren, en echt te bewegen. Het passieve ontwerp wordt geholpen door een actieve subwoofer, waardoor de gebruiker de onafhankelijke controle van het volume van de subwoofer op iedere toren, wat betekent dat het kan worden aangepast aan elke ruimte met een staande golven. De midrange is als volledig en duidelijk als luidsprekers die we ooit hebben gehoord, nooit aan de overwerkt of modderig, ongeacht wat liedjes en geluiden die we gooide in. De pitch-perfect mid-range past perfect in het prachtige hoge frequenties die nooit hebben hard, zelfs wanneer de ramen trilden van het volume. De duidelijkheid van de bovenkant van de waaier van de frequentie aan de onderkant kan niet worden overschat. Op de top van dit alles (letterlijk) er zijn twee “hoogte” kanaal luidsprekers die maken dit een perfect middelpunt in uw Dolby Atmos of DTS:X home theater. Al deze audio goedheid is verpakt in een lang en slank pakket gemaakt van premium materialen, dat is onmogelijk discreet, zeker gezien het bedrag van het volume kunt de pomp. Alles wat we kunnen zeggen is dat als u op zoek bent om het geld te besteden (en dat is een hoop geld), kunnen we niet aanraden Definitieve Technologie BP9080x luidsprekers genoeg.
Image credit: Klipsch
Image credit: Klipsch2. Klipsch Forte III Krachtige torens met indrukwekkende flexibiliteit Afmetingen: 16.5″ x 36″ x 13″ (B x H x D) | Gewicht: 72 kg | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Ja | Actief of Passief: Passieve, bi-amp of bridge | Subwoofer: 12 inch | frequentiebereik: 38 Hz – 20 kHz Heldere middentonen met een afgeronde hoge tonen Geen zichtbare vervorming hebben Goed gebouwd en ontworpen Duur Sinds 1985, de Forte vloerstaande luidsprekers van Klipsch zijn de gouden standaard voor home entertainment. Nu, de Forte-III luidsprekers op de markt en hopen te bouwen op het succes van hun voorvadershet. Natuurlijk, zoals je zou verwachten, deze luidsprekers klinken fantastisch. Klipsch ‘ s aandacht voor detail bij het fine-tunen van de luidsprekers is ongeëvenaard, om plaats te maken voor een duidelijke en ingewikkelde midden-hoog bereik. Ze zijn ook fenomenaal ontworpen en gebouwd, maken een geweldige aanvulling op vrijwel iedere woonkamer. Ze zijn ook erg zwaar, die kan een zegen en een vloek. Als je eenmaal erachter te komen hun plaats in de woonkamer, deze luidsprekers zijn niet overal te gaan.
Deze luidsprekers zijn gebouwd voor bas, met een 12 inch subwoofer en een massale 15 inch passieve radiator aan de achterkant van de luidspreker te helpen verspreiden de lage frequenties. Om het meeste uit van de bass-speakers op deze torens, moet u twee aparte versterkers, of een enkele versterker met meerdere outs, die sterk genoeg is om de subwoofer in beweging. Het hebben van gescheiden of bi-amp control kan de gebruiker de controle over de macht verzonden naar de hoge en lage kanalen, waardoor ze voor de juiste balans die ze willen. Het nadeel van deze speakers is dat ze zijn zelfs duurder dan de Definitieve Technologie BP9080x sprekers en niet de actieve subs of high-vuren sprekers die bij ons een keuze heeft. Een deel van die premie betaalt voor de Klipsch naam, maar er is kwaliteit een back-up maken – net niet genoeg waarde of puur geluid macht omver te werpen, de Definitieve Technologie BP9080x.

Image credit: Klipsch
Image credit: Klipsch3. Klipsch RP-150M Verbazingwekkend heldere reference monitors Afmetingen: 7.67″ x 14.57″ x 10.67″ (B x H x D) | Gewicht: 14.7 kg | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Passief | Subwoofer: N/A | Frequentie respons: 48 Hz – 25 kHz Duidelijke en heldere hoge frequenties
Rijke midrange articulatie
Lichtgewicht ontwerp
Goede prijs
Ontbreekt bas
Als je niet in de markt voor full-entertainment giganten als de Definitieve Technologie torens, de Klipsch RP-150M luidsprekers zijn een verrassend betaalbare boekenplank luidspreker optie met een mid-range en high frequentie helderheid die kan wedijveren met onze top pick. Deze lichte en passieve referentie luidsprekers zijn fraai vormgegeven en zijn een voortzetting van wat Klipsch beste is: eerlijk en duidelijk replicatie zonder kleuring van het geluid. Terwijl de 5-inch woofer niet veel in de weg van bas, die niet hoorbaar dicht bij de 48 Hz belofte op de frequentie respons, deze luidsprekers hebben een verrassend bedrag van de low-mid-bonzen. De mid-range in deze Klipsch luidsprekers is volledig helder en open, waardoor de subtiele afstemming te komen door dat verloren zou zijn op mindere systemen. Het bovenste bereik nooit schel en heeft een natuurlijke lucht onder het schijnt dat dat een handtekening in Klipsch producten. Globaal, als u op zoek bent naar een stevige paar stereo luidsprekers voor casual luisteren, studio werk, of patchwork samen een entertainment systeem, deze Klipsch RP-150M luidsprekers slechts zo goed als ze komen, vooral voor de prijs.
Image credit: KEF
Image credit: KEF4. KEF ls50 toegepast Draadloos Een geweldig paar boekenplank luidsprekers die heeft zowat elke denkbare ingang Afmetingen: 300 x 200 x 308mm (11.8 x 7.9 x 12,1 inch) | Gewicht: N/A | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Passief | Subwoofer: N/A | Frequentie respons: 43 Hz – 47,000 Hz | max. vermogen: 106dB Adembenemende klank Mooi en compact design
Geen AirPlay of Google Cast Trage mobiele app
Als je begint om je muziek luisteren, ervaren meer serieus, het is natuurlijk om te kijken naar het krijgen van een speaker setup. Dat is, totdat je je realiseert dat je hebt om te kiezen van een voorversterker, de versterker en DAC om uw droom speaker setup. Dat is veel onderzoek en de installatie, die is nogal intimiderend voor een hi-fi-newbie. Maar wat als er een speaker-systeem, dat werkte alleen uit de doos? Wat als alles wat je moest doen was de stekker van de luidsprekers in de muur en zet wat muziek?
Gelukkig, deze droom systeem is echt en het is gemaakt door de mensen van KEF. Na enkele maanden met de KEF ls50 toegepast Draadloos, werden we weggeblazen door het pakket dat het bedrijf in staat was om ingenieur. De sprekers bieden mind-blowing geluidskwaliteit met absolute neutraliteit, hologram-achtige beelden, en een groot geluid. Plus, hij was dood eenvoudig in te stellen en het gebruik van een van haar bronnen. Hoewel niet goedkoop, de ls50 toegepast Draadloos is eigenlijk best wel een koopje als het genomen wordt als een compleet pakket. Lees de volledige recensie: KEF ls50 toegepast Draadloze Luidsprekers

De beste stereo luidsprekers altijd een essentieel onderdeel van elke audiofiel ‘ s home setup, zelfs als stand-alone draadloze luidsprekers zijn alle woede nu.
De beste stereo luidsprekers altijd een essentieel onderdeel van elke audiofiel ‘ s home setup, zelfs als stand-alone draadloze luidsprekers zijn alle woede nu.
Bij het testen van deze luidsprekers, hebben we vergeleken met de stereo op een vergelijkbaar vermogen en getest dezelfde muziek, geplukt van een verscheidenheid aan muziekgenres.
Image credit: Q Acoustics

7. Q Acoustics BT3

Veel van de hoge tonen…

Natuurlijk zijn niet alle sprekers zijn gelijk geschapen in functie. De Definitieve Technologie BP9080x torens, bijvoorbeeld, zijn uiteraard gemaakt voor een breder frequentiebereik dan zeggen de Edifier boekenplank luidspreker met een 4 inch woofer. We gebruikt om onze beste oordeel bij het testen van deze luidsprekers op basis van hun individuele doel en betaalbaarheid, en gegradeerde ze met dat in het achterhoofd. Het volledige frequentiebereik Bluetooth en Digitale Optische audio Stijlvol ontwerp Af en toe op de scherpe kant Deze stijlvolle en compacte Q Akoestische BT3-luidsprekers zijn de meest digitaal geïntegreerde luidsprekers op onze lijst met Bluetooth-mogelijkheden, een afstandsbediening, een 3,5 mm-ingang, digitale optische ingang, en actieve luidsprekers. Maar hoe is de kwaliteit van het geluid is te vergelijken met de rest?
Het geluid dat uit deze kleine speakers was schokkend vol. Q Acoustics ontworpen deze luidsprekers in de eerste plaats als een handige boekenplank luidspreker, maar ook als een stereo alternatief voor de geluidsbalk, en het was duidelijk waarom. De BT3 luidsprekers bedekt vrijwel de gehele frequentiebereik dat zeer gelijkmatig, met uitzondering van het sub-bas. Nog steeds, de bas die werd geproduceerd was dik en vol en niet de oorzaak van het signaal al te vervormen. Het hoge bereik was ook verrassend handelbaar, hoewel een beetje meer schrille dan de duurdere Concept 20 luidsprekers of de Klipsch RP-150Ms. Terwijl de BT3 luidsprekers van Q Acoustics niet vervangen van uw favoriete reference monitors elk moment snel, ze waren niet echt ontworpen. Deze luidsprekers hebben een veel technologische integraties die maken dat ze een perfecte vervanging voor een traditionele soundbar of een eenvoudige oplossing om boekenplank luidsprekers. Met Bluetooth-integratie en afstandsbediening, de BT3-luidsprekers zijn perfect in de hoek van de woonkamer wanneer u snel wilt blast je een song door het huis, en het geluid goed te doen.

Image credit: Edifier
Image credit: Edifier8. Edifier R1280T Warme en compacte bureau luidsprekers Afmetingen: 5.75″ x 9,5″ x 7″ (B x H x D) | Gewicht: 12.45 lbs | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Actief | Subwoofer: N/A | Frequentie: 75 Hz – 18 kHz Betaalbaar en lichtgewicht optie
Verrassend goed uitgebalanceerd
Geen agressieve frequenties
Hoogte-en upper mid ‘ s zijn modderige
De Edifier R1280T luidsprekers zijn een populaire keuze op Amazon, en voor goede reden. Deze compacte bureau/boekenkast stijl speakers heen een indrukwekkende sonic punch en kijk goed doen, en dit alles terwijl de prijs onder de $100 voor het paar. Ok, het is $99.99, maar dat penny heeft het echt tellen!
De opvallende kenmerken hier zijn actief ontwerp, rijke mid-range response en verrassend bevoegde bas. Vanwege de kleine woofer grootte, deze kerels uiteraard niet drukken veel low-end, en omdat van de tweeter, de pieken zijn niet zo duidelijk als die van de concurrentie die we hebben getest. Maar andere dan dat, het frequentiebereik en de duidelijkheid heeft zijn eigen vrij goed.
Terwijl ze niet vergelijken met de alomvattende macht van de Definitieve Technologie BP9080x of zelfs de helderheid van de Klipsch RT-150Ms, deze compacte luidsprekers zeker een doel dient. Als u op zoek bent naar een betaalbare set luidsprekers van de computer, of beter nog een warm stereo set-up voor uw platenspeler, de Edifier R1280T luidsprekers zijn een fantastische optie voor het geld.

Image credit: KEF
Image credit: KEF9. KEF LSX Draadloos Systeem Fantastische geluidskwaliteit met een krachtige bass-frequenties Afmetingen: 9.5″ x 6,1 x 7.1″ (B x H x D) | Gewicht: van 7,9 en 7,7 kg | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Actief | Subwoofer: N/A | Frequentie respons: 49Hz – 47kHz Fantastische geluidskwaliteit
Krachtige bas
Compact ontwerp
Duur
Geen ingebouwde voice-assistent
KEF heeft lang een belangrijke driver in de wereld van de audio-innovatie sinds de lancering in 1961, en met de LSX wireless stereo speaker-systeem, het bedrijf heeft om te bewijzen dat je het kunt bereiken audio perfectie met zelfs de meest compacte luidspreker.
De scheiding tussen de verschillende frequenties is briljant, en de algehele geluid is bijzonder goed uitgebalanceerd, met niemand in de frequentie openlijk het domineren van anderen.
Voor hun grootte, de luidsprekers presteren erg goed wanneer het gaat om het sub-bas, maar je kunt ze aansluiten op een externe subwoofer als je ze nog niet echt schot in de roos. Waar deze speakers schitteren in het analoge geluid; zang, piano en akoestische gitaar krijgt een timbral warmte, zonder weg te nemen van een van de duidelijkheid die door de briljante fase correctie en vervorming verminderen.

Image credit: Roku
Image credit: de Roku10. Roku TV-draadloze luidsprekers Zeer goede luidsprekers … als je een Roku TV-eigenaar Afmetingen: 7.7″ x 4.9″ x 4.9″ (B x H x D) | Gewicht: 4 kg per | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Actief | Subwoofer: N/A Snelle installatie
Inclusief Touch & voice afstandsbediening
Rijke, diepe geluid
Draadloze connectiviteit
Bluetooth-ingebouwde
Werkt alleen met Roku-Tv ‘ s
Lage bas oorzaken luidspreker rammelaar
Mist subwoofer vermogen
De Roku TV-Draadloze Luidsprekers kunnen enkele van de beste luidsprekers te gebruiken in een slaapkamer vanwege de heldere weergave van spraak en geluid nivellering functies die u zal toelaten om te luisteren met geluid zonder vervelende van de buren of de kinderen wakker … dat is, zolang je slaapkamer televisie loopt Roku-TV.

Afmetingen: 5.82″ x 9.45″ x 8.89″ (B x H x D) | Gewicht: N/A | Dolby Atmos / DTS:X ingeschakeld: Nee | Actief of Passief: Actief | Subwoofer: N/A | Frequentie respons: N/A
Duidelijk en goed afgerond boekenplankluidsprekers
Voor totale controle van uw smart home, investeren in één van de beste smart luidsprekersdie voorzien zijn van een Google-Assistent, Amazon Alexa, of Siri ingebouwd.

Beste stereo luidsprekers, in een oogopslag

  1. Definitieve Technologie BP9080x
  2. Klipsch Forte III
  3. Klipsch RP-150M
  4. KEF ls50 toegepast Draadloos
  5. Q Acoustics Concept 20
  6. Polk Handtekening S60
  7. Q Acoustics BT3
  8. Edifier R1280T
  9. KEF LSX Draadloos Systeem
  10. Roku TV-draadloze luidsprekers

Het testproces

Het testproces

Welke luidspreker type is het beste voor u?
Als u op zoek bent naar een meer betaalbaar alternatief voor de Definitieve Technologie torens, de Polk Audio Handtekening S60 luidsprekers zijn een stevige optie die waarschijnlijk zal overtreffen gewoon over een andere run-of-the-mill home entertainment-systeem die u zult tegenkomen. Terwijl ze niet omgaan met de hoge of de lage tonen evenals onze premium halen, we hebben geen twijfels dat zelfs de meest kritische oren zal blij zijn met het signaal van deze slechte jongens pomp uit.

Er zijn veel spreker stijlen om uit te kiezen – dat is de reden waarom we hebben samen veel gidsen op de beste luidsprekers die u kunt kopen in 2019.
Zo groot als deze luidsprekers zijn, dat ze alleen werken alleen met Roku-Tv ‘ s van TCL, Insignia, Hisense, Scherp en anderen. Ze werken niet met Roku streaming-apparaten zoals de Roku Ultra, dat is de reden waarom deze luidsprekers worden uitsluitend verkocht aan Roku.com dus dat Roku kan ervoor zorgen dat je setup voor succes.

Lees onze volledige review: Roku TV-draadloze luidsprekers
Het hoge frequentie bereik is levendig, af en toe naar de punt van shrillness wanneer het volume is echt geduwd, maar nooit te hard voor comfort. Als voor de lage frequenties, de verpakking adverteert met een unieke porten systeem dat het mogelijk maakt meer lage frequenties te reizen makkelijker. Echter, om te horen de bas echt het snijden door middel van de volume moet worden aangezwengeld wel een beetje. Nog steeds prima, de geluidskwaliteit is uitstekend in deze Polk Audio luidsprekers, de frequenties zouden kunnen gewoon gebruik maken van een kleine tweak met een externe equalizer.
We audiofielen willen dat onze sound om duidelijk te zijn, we willen dat het een volledige en, misschien nog wel belangrijker is, we willen om waar te zijn naar de oorspronkelijke bron. Hoewel de principes van stereo geluid kan tientallen jaren oud nu, audiofielen ver en nog steeds gelooft dat de twee speakers zijn echt een heel stuk beter dan één.
Op zoek naar een Hi-Res audiofiele luidsprekers om te gaan met uw platenspeler? Check out de beste stereo-luidsprekers. Vervelen van uw TV glansloos audio? Probeer een van onze beste soundbars op maat.

Stereo luidspreker aanbiedingen