Goedkoper dan de Black Friday: de beste telefoon van het jaar 2019 is de laagste prijs met $300 uit

Als u geweest bent op zoek naar pick-up een geweldige nieuwe smartphone voor de Kerst, je bent in geluk, want de Samsung Galaxy S10 Plus is nu $300 goedkoper bij Amazon.

De Galaxy S10 Plus op dit moment bovenaan de lijst van onze beste telefoons van 2019, met functies, zoals het enorme scherm, staat de camera array en snappy processor verslaan van de concurrentie zoals de iPhone 11 en Huawei P30-Pro.

Een probleem dat we hadden was dat het was een beetje prijzig, maar dankzij deze deal te kloppen tot een derde uit van de prijs (afhankelijk van wat opslagruimte u kiest voor), het is veel meer betaalbaar.

De Samsung Galaxy S10 Plus niet krijgt zelfs de goedkope tijdens de Black Friday verkoop, dus je weet dat dit een geweldige deal die je niet mag missen.

Samsung Galaxy S10 Plus 128-GB: $999.99 $699.99 bij Amazon
Dit is de goedkoopste prijs kunt u de pick-up van de Samsung Galaxy S10 Plus voor, met een maar liefst $300 klopte de prijs bij Amazon. Nu, de telefoon is geprijsd als een mid-ranger dan de premie vlaggenschip is, dus dit is de perfecte gelegenheid voor u om het te halen.
Bekijk De Deal

Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB: usd 1.249 $949.99 bij Amazon
Als u wilt de middelgrote Samsung Galaxy S10 Plus, met veel opslag, maar niet het maximale bedrag, dit is de deal voor je. De telefoon is nu minder dan $1.000, geven je een goede reden om het te kopen, vooral als je nodig hebt een nieuwe smartphone powerhouse.
Bekijk De Deal

Samsung Galaxy S10 Plus 1TB: $1,599.99 $1,299.99 op Amazon
Deze deal netten je een Samsung Galaxy S10 Plus met een enorme capaciteit van 1 tb opslag, meer dan de meeste mensen ooit nodig zal hebben. Zeker, de $300 uit hier niet precies te maken van de telefoon betaalbare nog steeds, maar dit is de beste telefoon van 2019 met de meeste opslagruimte in beslag nemen, dus als je hebt een top-kwaliteit handset dit is het.
Bekijk De Deal

Niet in de VS? Hier zijn de beste Samsung Galaxy S10 Plus de prijzen in uw regio.