De Apple AirPods te koop zijn en terug in de voorraad bij Amazon

Vanwege hun populariteit, het is al moeilijk om te vinden de Apple AirPods in de beurs tijdens de feestdagen. Amazon heeft niet alleen de beide oordopjes in voorraad zijn op dit moment, maar ze zijn ook te koop, dus je moet snel handelen voordat deze deal is gegaan.Als u op zoek bent naar een addertje onder het gras een deal op het laatste model van Apple AirPods, dan bent u in geluk. Amazon heeft de Apple AirPods met Laden Geval terug in de voorraad en te koop voor 4. Dat is een korting van en de beste prijs die we gevonden hebben voor de draadloze oordopjes. Amazon heeft ook de Apple AirPods met een Draadloos Opladen Zaak te koop voor 9 en Best Buy heeft de Apple AirPods met Laden Geval te koop voor 5.De 2019 AirPods voorzien van Apple ‘ s nieuwe H1-chip, die zorgt voor verbeterde connectiviteit en naadloze koppeling. Trek gewoon aan de oordopjes uit de zaak, en ze zijn klaar voor gebruik met een Apple-apparaat. De H1-chip biedt ook voice control met Siri, zodat je kunt krijgen routebeschrijvingen, nummers overslaan en gesprekken volledig handsfree. De oordopjes worden geleverd met een opgeladen geval dat biedt 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.

Apple AirPod aanbiedingen:

Toon Meer Aanbiedingen
Apple AirPods (2019) met wireless charging case: 9 9 bij Amazon
Voor de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor 9 bij Amazon. Dat is een korting voor de draadloze oordopjes die kan worden opgeladen met een Qi-compatibel opladen mat of met een lightning-connector.
Bekijk De Deal
Apple AirPods (2019) met het Laden Geval: 9 5 bij Best Buy
Best Buy heeft ook het nieuwste model van Apple AirPods te koop voor 5. De draadloze oordopjes leveren een kristalhelder geluid en zijn voorzien van hands-free toegang tot Siri met alleen je stem.
Bekijk De Deal

Shop meer heeft met onze roundup van de goedkoopste AirPod prijzen, sales en aanbiedingen die er ook gebeurt.Als u geïnteresseerd bent in de laatste AirPods kunt u zien de beste AirPods Pro prijzen, sales en aanbiedingen die er nu gebeurt.