De beste fitness tracker is nu de laagste prijs ooit, maar je moet snel handelen

De Fitbit Laden 3 gedaald tot net onder £80 over Black Friday , maar de prijs is gevallen zelfs lager als u bereid bent om te halen de wereld ‘ s beste fitness tracker vrij snel.
Beneden de ADVIESPRIJS van € 130, de Kosten 3 serveert een veelheid van fitness tracking functies, zoals zwemmen monitoring, allemaal verpakt in een licht waterdicht design, compleet met een groot scherm voor het gemakkelijk leesbare updates op een rijtje.
Terwijl het ontbreken van GPS kan zetten hardcore lopers, kan het nog bijhouden van uw activiteiten, hartslag, aantal verbrande calorieën, stappen, de kwaliteit van slaap en meer met een batterij, die moet langer dan vijf dagen uit een enkele lading.
Fitbit Laden 3: £99.99 £74.99 bij Amazon
Als u niet nodig hebt om te kunnen betalen met je pols, deze betaalbare fitness tracker perfect zal zijn voor jou. Het is verkrijgbaar in 3 kleuren, die allemaal zijn verdisconteerd, dus of u nu de controle van uw hartslag, het meten van je training, of gewoon het tellen van je stappen, kunt u dit doen in stijl, zonder verbreking van de bank.
Bekijk De Deal
Fitbit Laden 3 met NFC: £149.99 £99.99 bij Amazon
Dit komt overeen met de prijs hetzelfde zagen we over Black Friday voor de NFC-toting Fitbit Laden 3, en net dat beetje extra-technologie kunt u gebruik maken van Fitbit Betalen in winkels met de contactloze betaling terminals. Het is ook geladen met alle andere eigenschappen die maken dat het Opladen van 3 grote.
Bekijk De Deal

Het zal ook automatisch te detecteren wanneer u bent begonnen met een bepaalde oefening, waarbij een onderscheid gemaakt tussen activiteiten, zoals hardlopen en zwemmen.
Toon Meer Aanbiedingen