De beste power banken

We gebruiken onze smartphones veel en soms vinden onszelf een beetje lager op de accu dan we zouden willen. Dat is de reden waarom het krijgen van een fatsoenlijke bank van de macht om u te laten bijvullen terwijl u weg bent van een stopcontact is een verstandige investering.

Naar een hoofdstuk te gaan

Power banken zijn een van die tech accessoires dat je weet dat je het nodig hebt, maar er zijn te veel van hen om uit te kiezen. Het is moeilijk om te kiezen welke het beste is voor u en uw gadgets. Het is ook niet spannend een tech aankoop, het maken van de keuzes overweldigend. We hebben uitgezocht vijftien van de beste power banken, die is gebaseerd op de capaciteit van de batterij, veiligheid en design.
Beste bank van de macht in een oogopslag: iMuto van 20.000 mAh power bank RAVPower van 20.000 mAh power bank Aukey van de de machtsbank van 20.000 mAh Anker PowerCore 20,100 bank van de macht Mophie Powerstation duo Plus XL Xiaomi 10,000 mAh Power Bank Pro Veho Pebble P1 Pro Poweradd Pilot 2GS 10,000 mAh Anker PowerCore II 10,000 mAh power bank
RAVPower 6,700 van de mAh de draagbare lader
Jackery Bout Van 6.000
MAXOAK 50,000 mAh
Qi-infinity Upgrade van 35.000 mAh Powerbank
RAVPower Universele Power Bank Reislader
Poweradd Pilot Pro2
Beste power banken voor de capaciteit
Image Credit: iMuto
Image Credit: iMutoiMuto van 20.000 mAh power bank Twee poorten, waarvan 20.000 mAh en betaalbaar Grote capaciteit
Betaalbare prijs
Dikke ontwerp
Zeer zwaar
Als u op zoek bent naar een hoge capaciteit van de lader die draagbaar is, de iMuto van 20.000 mAh de draagbare lader, kunnen voor u. Het biedt een 20.000 mAh capaciteit die in staat zal zijn om uw gemiddelde smartphone meer dan vier keer en nog een aantal opladen van links.
Het kan ook rekenen sommige MacBooks en laptops, maar wilt u er zeker van dat het compatibel is met uw computing-optie voordat u het koopt. Gezien de prijs al, we hebben echt als de iMuto… plus je hebt de kleur keuze van wit of zwart.

Image Credit: RAVPower
Image Credit: RAVPowerRAVPower van 20.000 mAh power bank Twee poorten, en slanker dan de iMuto Betaalbaar
Verrassend draagbare
Zwaar
De RAVPower van 20.000 mAh ziet er niet veel anders te veel van de opties boven en onder, maar het biedt veel capaciteit en goedkoper kan zijn dan de andere apparaten in de omgeving.
Je hebt twee poorten, dus je kunt het opladen van twee gadgets op hetzelfde moment en het zal voldoende capaciteit worden opgeladen kan zowel een mobiel en een iPad of tablet van 0% ook.

Image Credit: Aukey
Image Credit: AukeyAukey van de de machtsbank van 20.000 mAh Laad twee tegelijk Grote batterij capaciteit
Twee USB-poorten
Hoekig design
Geen snel opladen
Deze power bank beschikt over twee havens zo kunt u zowel uw telefoon en de tablet op hetzelfde moment en heeft ook een lampje om aan te geven hoeveel batterij is overgebleven.
De hoekig design kan niet voor iedereen, maar met deze draagbare lader moet in staat zijn de telefoon op te laden en andere gadgets een paar keer over met een hoge capaciteit van de cel binnen.

Image Credit: Anker
Image Credit: AnkerAnker PowerCore 20,100 bank van de macht Een hele 20,100 mAh te spelen met Grote batterij grootte
Hoge snelheid opladen
Zwaar
Geen ondersteuning Qualcomm Quick Charge
U hebt waarschijnlijk gehoord van het Anker, en dit is een van de beste draagbare laders. Het komt met een enorme 20,100 mAh batterij in, wat betekent dat deze in staat zal zijn om het opladen van uw telefoon of tablet meerdere keren voordat de batterij weer moet worden opgeladen.
Het komt ook met een hoge snelheid voor het opladen van uw apparaten wanneer ze gebruik PowerIQ of VoltageBoost. Het zal niet in staat zijn om gebruik Qualcomm QuickCharge technologie, maar het zal nog steeds het vergroten van uw apparaat wanneer u onderweg bent.

Image Credit: Mophie
Image Credit: MophieMophie Powerstation duo Plus XL De beste draagbare lader is ontworpen voor iPhones Geïntegreerde Lightning kabel
Grote stof design
Ideaal vooral voor de iPhone en iPad
Niet de goedkoopste
De Mophie Powerstation duo Plus XL is een van de beste power banken ontworpen voor de iPhone en iPad (afgezien van de nieuwe iPad Pro 2018 bereik met de USB-C-poort), en we zeggen dat er voor verschillende redenen. Het bevat een ingebouwde Lightning-kabel kun je niet verliezen, deze kosten via een Lightning-kabel en u kunt de batterij, die draadloos met een Qi oplader, dus je kan al alles wat je nodig hebt.
10.000 mAh power bank heeft een zachte stof af en kan het opladen van twee apparaten in één keer, via de 10W USB-A-poort en een ander met de ingebouwde Lightning lader. Vindt u niet zo veel gebruik van deze draagbare lader als je op Android, maar het is nog steeds mogelijk om gebruik te maken van USB-A-poort, zodat u kunt helpen een vriend opladen.

Best slim power banken
 Image Credit: Xiaomi Image Credit: XiaomiXiaomi 10,000 mAh Power Bank Pro Een slim, goed gemaakt draagbare lader Draagbare, metaal beklede design
Werkt voor micro-USB en USB-C apparaten
Een beetje dik
Xiaomi heeft een met de hand in een onverwachte sectoren technologie, met inbegrip van audio-en draagbare laders. Maar slaap niet op, als het op iets de moeite waard. Tijdens onze test, haar 10.000 mAh Power Bank goede resultaten, zowel in termen van de draagbaarheid en het opladen van potentieel. Hoewel het niet de snelste lader die er zijn, het was in staat om kosten van onze Google Pixel 2 in iets meer dan twee uur. Gelukkig, het is discreet genoeg dat je hem gewoon met je zowat overal te sluiten als dat nodig is.
Het is niet zeldzaam dat een bank van de macht te komen met een oplaadkabel, maar we waarderen het dat deze is gebouwd met zorg aan zowel micro-USB en USB-C gebruikers met dezelfde kabel, zoals te zien is in de bovenstaande gallery.

 Image Credit: Veho Image Credit: VehoVeho Pebble P1 Pro Snel opladen met een geweldig design Twee USB-poorten
Opladen via microUSB en een USB-C
Niet een ontwerp voor iedereen Met 10,400 mAh binnen, twee USB uitgangen en snel opladen technologie de Pebble P1 Pro kan een van de beste all-round macht van banken die u nu al kunt kopen. Dit heeft niets te maken met het opgeheven horloge merk, maar het is wel het Kiezelstrand voor de gebogen randen ontwerp.
Deze moet in staat zijn om te laden de meeste telefoons ten minste twee en een half keer van een enkele lading, plus deze power bank kan worden opgeladen door microUSB-of USB-C, zodat u niet hoeft te beschikken over een specifieke kabel met je pomp het weer als het uit van het sap.

 Image Credit: Poweradd Image Credit: PoweraddPoweradd Pilot 2GS 10,000 mAh Metaal en strak Hoge capaciteit
Snel op te laden
Nog steeds vrij zwaar
Poweradd biedt ook een grote slanke draagbare lader, en het is een van de goedkoopste opties in deze lijst nog niet beschikt over een aanzienlijke 10,000 mAh cel binnen.
Het kan heel zwaar zijn, maar dit is slechts 1,3 cm dik, waardoor het een geweldig apparaat om gemakkelijk in uw zak wanneer u onderweg bent. U zult willen grijpen om een kabel te gaan met het overigens in tegenstelling tot de Iceworks keuze hierboven niet komen met een ingebouwd.

 Image Credit: Anker Image Credit: AnkerAnker PowerCore II 10,000 mAh power bank De één om te passen in uw zak Super slank ontwerp
Zeer draagbaar
Geen kabels in de doos
We houden van deze kleine jongen. Het Anker PowerCore II 10,000 power bank is misschien wel de meest draagbare optie op deze lijst en kan je ten minste twee volledige kosten voor uw telefoon in uw zak klaar om te gaan.
Op slechts 209g en 1,5 cm dik, je zult in staat zijn om dit bij je te hebben en niet het gevoel gebukt terwijl nog het hebben van 10,000 mAh extra power voor uw apparaten. Plus het komt met Anker zelf snel opladen tech dat zou betekenen dat u niet aangesloten te worden op het te lang.
Zoals veel van de laders die op deze lijst, het komt niet met een kabel bevestigd is, zodat je nodig hebt om je eigen uit en over met u.

 Image Credit: RAVPower Image Credit: RAVPowerRAVPower 6,700 van de mAh de draagbare lader Helder met een grote capaciteit Lichte kleur opties
Compact ontwerp
Kon worden kleiner
Dit is de goedkoopste optie voor een draagbare lader hebben we op de lijst, maar deze optie uit RAVPower moet bij je passen voor het opladen van uw mobiele telefoon, terwijl op de gaan.
Het heeft een capaciteit van 6,700 mAh, die moet opladen van de gemiddelde smartphone ten minste een keer en misschien zelfs twee keer. Er zijn drie kleuren hier met de keuzes van ofwel roze, fel blauw of zilver. De Led ‘ s op de zijkant van het apparaat u ook zien hoever de batterij is opgeladen en er snel wordt opgeladen tech ingebouwde ook.

Jackery Bolt Image Credit: JackeryJackery Bout Van 6.000 Pocket lader met de meegeleverde kabels Meegeleverde kabels zijn handig
Minder flashy
Een beetje groot voor een zak lader
Niet je haat het als je te trekken van een oplaad snoer naast uw zak batterij? De Jackery Bolt heeft zowel de Bliksem en MicroUSB kabels ingebouwd, zodat u niet hoeft te jongleren snoeren.
Helaas betekent dat dat de nieuwste Android telefoons opladen via de USB-C, geen gebruik van de Bout. Maar het heeft een goede een 6000 mAh accu, die goed is voor tussen de één en twee volledige smartphone oplaadt, afhankelijk van uw apparaat.
Beste power banken met veel poorten
Image Credit: MAXOAK
Image Credit: MAXOAKMAXOAK 50,000 mAh Een hele zes poorten Zes poorten
Enorme batterij
Grote design
Dit is misschien niet de meest draagbare lader op onze lijst, maar het heeft een veel havens, zo kunt u meerdere apparaten op hetzelfde moment. Het zal zelfs opladen van laptops als van uw telefoon en tablet.
U kunt de batterij van zes apparaten tegelijk, en met een 50.000 mAh-capaciteit is het sap om dat te doen, dus als je meestal omgeven door veel tech-dit is misschien wel een van de beste laders te kopen.

Image Credit: Qi-infinity
Image Credit: Qi-infinityQi-infinity Upgrade van 35.000 mAh Powerbank Groot in accu en afmetingen Vier poorten
De 35.000 mAh afmetingen
Grote design
Werkt niet met alle laptops
Op zoek naar een andere optie met veel poorten op het? Dit kan een goede keuze voor u, want er zijn vier poorten en u kunt opladen van uw MacBook evenals USB-apparaten, zoals uw telefoon.
Er is een quick charge ‘ poort, dat zal snel opladen-compatibele apparaten, zoals de Samsung Galaxy S7.

23,000 mAh capaciteit

Beste power banks voor zowel laptops en telefoons

23,000 mAh capaciteit
20,100 mAh capaciteit
Image Credit: Poweradd

Poweradd Pilot Pro2

Big design

De foto hierboven kan misleidend zijn, omdat deze niet in een kleine lader en is geschikt voor het opladen van uw laptop of tablet als de telefoon tegelijkertijd.
Er is ook een 20,100 mAh capaciteit van de batterij, zodat deze in staat zal zijn om sap-up van uw telefoon of tablet meerdere malen voordat u nodig hebt om het terug op te laden.
Niet bijzonder draagbaar
U kunt opladen met maximaal drie apparaten tegelijkertijd en het komt met een 23,000 mAh capaciteit, dus het moet lang genoeg tussen het opladen door.
RAVPower de draagbare lader is een uitstekende keuze als u een apparaat nodig dat kan opladen van zowel uw laptop en uw telefoon. Het beschikt over USB-C en normale USB-uitgangen alsook een AC-uitgang, zodat u kunt aansluiten op uw laptop lader direct in.