EE ‘ s Christmas mobiele telefoon deals geef gratis weg gegevens op de iPhone, Huawei en meer

Deze hot, hot Black Friday aanbiedingen zijn nog steeds smeulende toch al meer afvuren van de koude Kerstdagen dankzij een aantal seizoensgebonden smartphone aanbiedingen van EE. Dat betekent goedkopere iPhones, meer betaalbare Samsungs en beter geprijsd Google en Huawei telefoons zijn nu verkrijgbaar. En ze zijn allemaal met veel vrije data.

EE mobiele telefoon van de korting seizoen loopt tot en met 6 januari en beschikt over aanbiedingen zoals 100GB voor de prijs van 30GB. Je kon grijpen een Apple iPhone XR vanaf € 54, – per maand, na vooraf een tientje, en krijgen 60GB voor de prijs van 10. Meer van een ‘Team van Android-persoon? Er is de prachtige Google Pixel 4 voor € 49, – per maand, met de vooraf tientje, dat krijg je 60GB voor de prijs van 10 GB.

Hieronder zijn enkele van de beste telefoon aanbiedingen om uit te kijken voor deze Kerst rechtstreeks van EE. Als u niet zeker weet wat het beste voor u is, bekijk dan onze beste smartphones voor meer informatie.

Hoofd te vluchten van de website om te profiteren van deze aanbiedingen

Maar er is een vrij groot nadeel aan dit alles. Zelfs ondanks de kortingen, gegevens verhoogt en het comfort dat het kopen rechtstreeks van een netwerk brengt, krijgen van uw telefoon uit de EE website is verre van de goedkoopste optie rond. 99.99% van de tijd, het is veel meer betaalbaar om uw contract via een retailer als Carphone Warehouse, Mobiele telefoons.co.verzending of Betaalbare Mobiele telefoons.

Als je vastbesloten bent om te gaan voor EE, dan zouden we suggereren dat het doorbrengen van een paar minuten met onze EE telefoon deals gids waar u kunt filteren op uw handset en het tarief van de keuze om ervoor te zorgen dat je met het zien van de beste opties. Of eens een kijkje op onze mobiele telefoon aanbiedingen hub laat je ze vergelijkt met andere netwerken, ook.

De beste van de EE ‘ s Christmas telefoon deals

  • iPhone XR – £54, – per maand (£10 kosten vooraf) – 60GB voor de prijs van 10 GB
  • iPhone XS – 64 pond per maand (£50 upfront kosten) – 100 GB voor de prijs van 30GB
  • iPhone XS Max – £69, – per maand (£50 upfront kosten) – 100 GB voor de prijs van 30GB
  • Oppo Reno 2 – £34, – per maand (£10 kosten vooraf) – 10 gb voor de prijs van 4 GB
  • Huawei P30-Pro – £49, – per maand (£50 upfront kosten) – 60GB voor de prijs van 10 GB
  • Samsung Galaxy S10+ – £54, – per maand (£30 upfront kosten) – 60GB voor de prijs van 10 GB
  • Google Pixel 4 – £49, – per maand (£10 kosten vooraf) – 60GB voor de prijs van 10 GB

Waarom zou ik mijn volgende telefoon deal van EE?

EE is in het verenigd koninkrijk snelste 4G-netwerk en dat feit alleen al heeft getekend in een veel ondersteuning voor de contracten, het is gestaag uitgegroeid tot de meest populaire netwerk in het verenigd koninkrijk.

EE biedt ook een weinig prikkels om haar klanten dat zoet de deal. U kunt voor zes maanden gratis Apple Muziek wanneer u betaalt maandelijks met EE en de mogelijkheid om via Wifi te bellen als je gewoon niet kan vinden signaal overal.