Krijg een 500GB Samsung Evo SSD voor minder dan $60 in deze fantastische deal

In onze lijst van de beste Ssd ‘ s, we roemden de 860 Evo voor verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, en riep de balans van prestaties versus betaalbaarheid. Als u op zoek bent naar een entry-level SSD om te zien wat het verschil is als, het besteden van .99 is vrij laag risico.
Toon Meer Aanbiedingen

Nu, als je in het bewerken van video of het spelen van zware games, wilt u misschien om te kijken naar schijven met een grotere capaciteit. We zagen deze korting over het Zwarte vrijdag periode, en terwijl ze op voorraad zijn, zullen we hopelijk te zien van de 860 Evo nemen zware kortingen in de nabije toekomst als je liever in een 1-tb of 2 TB schijf.

Niet in de VS? Bekijk het onderstaande tabel voor kortingen op de Samsung 860 Evo waar je bent.
Samsung Evo Ssd ‘ s blijven onze keuze voor de beste budget-SSD, en voor goede reden. Ze presteren echt goed, en de prijs is gelijk, zelfs op hogere capaciteit modellen. Wij zien altijd grote kortingen op hen voor vakantie perioden als ‘Black Friday’, bijvoorbeeld. En nu, de schijf van 500 gb is onder de , in van de laagste prijs ooit, die is nog steeds een geweldige deal.