Nieuwe trailers voor Netflix The Witcher spots Henry Cavill is Geralt en doe

[embedded content]
The Witcher aanpassing op Netflix komt later deze maand, veelbelovend uit te brengen monster te doden, donkere fantasie en krijgers met uitstekende haren naar deze feestelijke periode. Nu, Netflix bouwt de anticipatie voor de serie met een paar karakter spotlight video ‘ s, die gooi het in een aantal nieuwe beelden voor een goede maatregel. De bovenstaande richt zich op Geralt van Rivia, de hoofdpersoon, gespeeld door Henry Cavill.
Als Cavill zichzelf legt, Witchers zijn monster jagers die gehaat worden door vrijwel iedereen. Je krijgt dan een aantal mooie foto ‘s van Geralt op zoek moody’ in een pub, vechten tegen monsters, en een voorbeeld van zijn magische vaardigheden. Je ziet maakt hij gebruik van een soort van Force push verplaatsen om te klop een vijand neer. Liefhebbers van The Witcher games misschien wel bekend zijn met die ene: het is het Teken van (De Witcher ‘ s versie van de spreuken), bekend als Aard van de Witcher bevoegdheden.